Hol kereshetnék munkát?
Sziasztok!!
Én egy 13 éves lány vagyok. Nagyon szeretnék egy medencét,2 napja láttam az újságba hogy 4 méteres és magasságra 90cm.
Eddig oké,de nem szeretném anyuékat avval terhelni hogy, 10 000 ft medencét kérek +a nyaralás.
Ezért arra gondoltam hogy kapok havonta 3 000 ft,most van 4 000 ft-m, de ez nem elég. Hol kereshetnék diák munkát??
Ilyenre gondolok pl:takaritás,kutyasétáltatás,öregekneksegiteni?
Vagy még ezer más ötlet.
Lehet rá esély?
Köszönöm a válaszokat
Nagyon fiatal vagy még hozzá, de tiszteletre méltó, hogy magadnak szeretnéd megveeni és nem a szüleidet teerhelni vele :)
Esetleg szomszédokat kérdezd meg, vagy ha nem vagytok rossz anyagi helyzetben, akkor mondd el anyukádnak, hogy mit szeretnél és lehet, hogy egy kis otthoni segítségért cserébe meg is kaphatod :)
Mondtam neki de nem fogadnám el mert ők már igy is 3 ezret adnak 1 hónapban más barátnőmnek nem is adnak semmi pénzt.
A szomszédok azok mitőlünk kérnek szinte anyagitámogatást. Pénzt meg ilyeneket. De nagyon sok örög nénike bácsika van felénk.
Várom a további válaszoat mert még nincs megoldás.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!