Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol és hogyan kereshetnék még...

Hol és hogyan kereshetnék még munkát?

Figyelt kérdés

Idén érettségiztem,de mivel nem vettel fel sehova elmennék dolgozni, vagy tanfolyamra. A munkaügyibe már be vagyok jelentve,hogy munkakereső vagyok,illetve az ott induló tanfolyamokra fogok jelentkezni amik szimpatikusak,de az még odébb van.Tehát addig munkát kell keresnem-!!!

A munkaügyi (áfsz), expressz, workania, profession, topjob oldalakon már alaposan kutakodtam, egy kettőre jelentkeztem is, de semmi visszajelzést nem kaptam eddig.

Hol keressek még munkát?Vannak még ilyesmi oldalak? Esetleg valami más ötlet? Légyszi akinek van bármiféle ötlete,az írja meg nekem=) Egyébként fejér megyei vagyok ha ez segítség=)

2010. aug. 23. 21:31
1 2
 1/13 anonim válasza:
2010. aug. 23. 21:40
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

ugyan ebben a cipőben járok én is csak pesten.ezeken az oldalakon nagyon sok önéletrajzot elküldtem már de semmi válasz a munkaügyiben én is voltam semmi meló eddig ott se..nekem is jó lenne bármi összeszerelő vagy bármi de sehol nincs semmi még itt pesten sem.én is idén érettségiztem és nekem is kéne meló.eléggé nehéz ügy de talán a mcdonaldsba felvesznek..

18/L

2010. aug. 23. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:
október végéig dolgozhatsz diákként is (addig érvényes a diákod)
2010. aug. 23. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Bocsi, hogy offolok, de ebben a cipőben jártam, mint te.

Érettségi után nem vettek fel sehová, gondoltam dolgozni fogok. Aha, sehová sem vettek fel, egy évet elba.sztam... pedig tesco, meki meg ilyen helyeket nézegettem, de semmi, ja és pesti vagyok. MOst szeptemberben megyek majd suliba, de ez az egy év rádöbbentett, hogy nagyon nehéz elhelyezkedni. Ja, a munkaügyibe én is be voltam jelentve, de az semmit nem ér tulképp, mivel munkát sem segítenek keresni, TB-d sem lesz stb stb.

2010. aug. 23. 21:45
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
A decathlon és a gulliver (budaörs) keres mostanában embereket, nézz náluk körül. A multik a honlapjukon jelzik, ha van felvétel, azt is érdemes 1-2 naponta megnézni. Sok sikert!
2010. aug. 23. 21:46
 6/13 anonim válasza:
78%

Személyesen menj be cégekhez, ami neked tetszik vagy megfelel, úgy eladhatod magad, ez az egyetlen esély, önéletrajzod hagyd ott, így nekem már többször sikerült munkát találni.

Ha mondják, hogy nincs felvétel, csak mondd, hogy otthagyod az önéletrajzod, és ha lesz valami, akkor hívjanak fel.

2010. aug. 23. 21:47
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Rébusznál elég sok van most, ahogy nézem, múltkor furcsamód az előttem álló srácnak nem a szokásos szöveget nyomták, hogy "nincs munka, kétezren vannak előtted", hanem sorolták, hogy mi van. Kasszázás, ilyesmik... Nem a legnyugisabb munka, és gazdag sem leszel belőle, de munka.
2010. aug. 23. 21:51
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket=)

Tesco, Auchan, Mcdonalds,, Lidl, Penny már mindent néztem,de tényleg ...és semmi=(

Sajnos tényleg nem könnyű. Akik írták,hogy ők is így jártak,azokat szintén sajnálom, épp úgy mint magamat=)

Azért még várok ötleteket!

2010. aug. 23. 21:56
 9/13 anonim válasza:
sok tescoban meg nagyobb bevásárlókban keresnek sűrűn embereket, illetve próbálkozz plázákban.
2010. aug. 23. 22:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet,de itt sajnos csak Bp-i állásikat láttam. Az este folyamán jelentkeztem az összes fellelhető boltba ami a plazaban van, illetve itt móron.=)
2010. aug. 24. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!