Hol és hogyan kereshetnék még munkát?
Idén érettségiztem,de mivel nem vettel fel sehova elmennék dolgozni, vagy tanfolyamra. A munkaügyibe már be vagyok jelentve,hogy munkakereső vagyok,illetve az ott induló tanfolyamokra fogok jelentkezni amik szimpatikusak,de az még odébb van.Tehát addig munkát kell keresnem-!!!
A munkaügyi (áfsz), expressz, workania, profession, topjob oldalakon már alaposan kutakodtam, egy kettőre jelentkeztem is, de semmi visszajelzést nem kaptam eddig.
Hol keressek még munkát?Vannak még ilyesmi oldalak? Esetleg valami más ötlet? Légyszi akinek van bármiféle ötlete,az írja meg nekem=) Egyébként fejér megyei vagyok ha ez segítség=)
Munkát fölösleges keresni
Munka nincs.
Volt mindenkinek, de az nem tetszett.
Eladtuk bagóért az összes munkahelyet, mert ugye az állam rossz tulajdonos.
Majd jönnek a jó kis magánbefektetők, aztán itt lesz a kánaán.
Kapitalizmust akartunk. Megkaptuk.
Akkor most kéretik nem reklamálni.
Ha nem tetszik, ki lehet menni az utcára, és kiabálhatjátok, hogy "munkát, krnyeret".
Egyébként meg éhen fogtok pusztulni.
Mert már nincsen más választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!