Van olyan szakma, amivel el lehet helyezkedni, és esély van rá, hogy később legyen pénzem családra?
Egyetemre nem vettek fel, jövőre, vagy két év múlva megpróbálom újra, de addig végeznék egy OKJ-s képzést, egyrészt a diák miatt, másrészt, hogy legyen valami plusz, és ne csak lógassam a lábamat.
Sajnos leginkább a szociális képzések érdekelnek, de tudom azokkal nem lehet elhelyezkedni, (bár manapság szinte semmivel sem) ezért érdekelne, hogy mit gondoltok, van-e olyan ami megérné, és nem csak "elpocsékolt idő" lenne a megtanulása!
20/l
ismerösöm lány létére szerszámkészítőnek tanult...200 ezret keres...
nah meg a cnc forgácsoló stb szakmárkra van nagy kereset ahogy elnéztem...
de nálunk pl a környéken a vegyésziprai techniokus vagy mivel is jól el lehet helyezkedni
köszi a válaszokat! A kétbalkezest csak úgy értettem, hgoy nem jó a kézügyességem, szóval ilyen asztalosnak meg ilyesmiknek nem lennék jó... :D
Második válaszolónak: Oké, elmegyek én dolgozni, de megmondanád, hogy egy szál érettségivel hol alkalmaznának...?
Aki keres munkát talál! Ne válogass, ahhoz a mi országunkban már nagyon szar helyzet van!!! Ha akad egy lehetőség kapj rá, fogd meg!
jah csakhogy az nem így müködik...énis félévig voltam munkanélkülig amig találtam egy állást ahova felvettek.. barátnőm is, pedig ő még a zepterezést is bevállalta.... unokahugom meg régebb óta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!