Olyat lehet, hogy a GLS futárszolgálat ne házhoz hanem letegye valahová a csomagot a postára vagy egy GLS csomagpontra és onnan át tudom venni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 21:44
1/5 anonim válasza:
Igen. De mit rendeltél? Vibrit, vagy ilyesmit? :)
2/5 anonim válasza:
Nekem sokszor hoztak már csomagot, és ha nem voltam otthon, mindig felhívtak, megmondtam, hogy éppen hol vagyok a városon belül, és odahozták. Szóval ha emiatt lenne szükséged rá, akkor nem érdemes. Vagy ha épp nyaralsz, azt is megmondhatod nekik, hogy egy hét múlva hozzák ki újra.
3/5 anonim válasza:
Megértem, nekünk előfordult, hogy csak úgy otthagyták az ablakpárkányon a csomagot - hát nem repestem az örömtől, mikor megláttam. Oké, védett helyen vagyunk meg nem járnak felénk tolvajok, de akkor is... Amúgy postára nem kézbesítenek, de GLS csomagpontra kérheted.
5/5 anonim válasza:
Mikor rendeltem valamit és futárszolgálat hozta,mindig felhívtak mielőtt beértek volna a városba,hogy otthon vagyok-e,vagy esetleg máshova kérem a csomagot.Nyilván több 10km-t nem fog menni miatta,de pár km belefér,természetesen az eredeti cím szerinti településen.De ha telefonon felhívod a futárszolgálatot akkor a diszpécser megmondja,hogy kiviszik-e máshova is,mivel lehet módosítani bizonyos ideig a címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!