XPS futárszolgálat több százezer Ft beszedett utánvételi összeggel tartozik 3 hónapja! Más is járt így velük?
Figyelt kérdés
Xpress Parcel System Kft. a beszedett utánvételi összegeket május óta nem utalta vissza számomra, reklamációra csak ígérgetéseket kapok, fizetési felszólításokra nem reagál. A pénzügy már a telefonokat sem veszi fel! Ügyvéd szerint ez sikkasztás. További károsultak vannak?2012. aug. 6. 09:21
1/16 anonim válasza:
gyorsan lépj, mielőtt lesznek, és osztoznod kell velük a cég megmaradt vagyonán!
3/16 Dawww válasza:
Akkor szedjük össze még kinek/kiknek! Hátha megyünk valamire!
4/16 anonim válasza:
A mi cégünket is értinti az ügy - közös fellépés érdekében kérem
írjon privát üzenetet
5/16 Noėlia82 válasza:
Hello! Nekem is sok pénzzel tartoznak! Az ügyvéd azt mondta, hogy ez sikkasztás! Ezzel már a rendőrségre mehetek! Amúgy gusztustalanok voltak, mert sokáíg ígérgettek és folyton az alvállalkozóikra kenték a dolgot! Ti milyen ldépéseket tettetek?
6/16 Dawww válasza:
Május óta tartoznak... Nem kevés pénzzel.
Készítettem egy Fb oldalt. Ide várjuk, akiknek szintén tartoznak.
7/16 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy tűnik, az XPS-nek vége:
Kb. mi vagyunk az utolsók, akiknek ilyenkor fizetnek a cég vagyonából.
2012. aug. 22. 15:43
8/16 Valmar válasza:
Üdv Mindenkinek!
Mi is csatlakoznánk a klubhoz. Nekünk is június óta tartoznak. Amennyiben bármiben gondolkodnának kérem értesítsenek bennünket is a következő elérhetőségen: valent@valent-tuzvedelem.hu
Köszönöm
9/16 anonim válasza:
Létrehoztunk a szabadon szerkeszthető dokumentumot, amelyhez csatlakozni lehet az XPS-sel kapcsolatos KÖZÖS károsulti fellépés ügyében.
ezen a linken érhető el:
10/16 anonim válasza:
Nekünk is tartoznak utánvéttel. Haladt az ügy valamit azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!