Tudnátok nekem ajánlani egy jó futárszolgálatot?
Mi DPD-t használunk, eddig minden oké volt.
Utánvét esetén pedig nem tudja "nem küldeni" a pénzt, mert csak akkor kapja meg a csomagot ha kifizeti.
Miért nem postán küldöd?Mert a futárszolgálat az nagyon drága és azt neked kell fizetned,meg a vevővel is le kell egyeztetned,mert lehet nem hajlandó kifizetni a többletköltséget.
Mert postán 20kg-ig 1115Ft,20kg felett 1700Ft lenne csomagként.Mondjuk erre még rámegy az utánvét.
Sem a postás,sem a futár nem fogja fizetés nélkül átadni a csomagot,a baj akkor kezdődik,amikor kiviszik neki,de nem veszi át,ilyenkor visszakerül a feladóhoz,azaz hozzá és ki kell fizetned a visszapostázást is,de a termék nálad marad.
Melyik aukciós oldalról van szó?Mert ha a Vateráról akkor annak van saját futár szolgálata.
Előre nem egyeztettetek a vevővel,hogy milyen
módon fizethet az áruért,mert pl. a Vaterán/Teszen amit én beállítok az eladásnál (pl:csomagként előre utalás után)és ő így veszi meg,akkor nincs joga utánvéttel kérni,mivel én azt nem jelöltem meg,ha meg nem tetszik neki,akkor elállhat a vételtől és akkor negatívot kap,és újra meg lehet hirdetni a terméket.
*azaz hozzád,ezt akartam írni.
Előző vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!