Mi a helyzet a pécsi Auchannal?
Már jó pár éve kezdték építeni, legalábbis a földmunkákat már akkor megcsinálták Pécs déli határárban. Aztán arról szóltak a cikkek, hogy a válságadó bevezetése miatt, csak 2011 tavaszán hogy megnyitni az áruház.
Azóta már eltelt majdnem másfél év, de se kép, se hang, semmi hír nincs róla.
Szerintem csúszni fog, mint minden.
Az Auchannak több városban is vannak építési területei, Pécs, Békéscsaba, Nyíregyháza, Győr, Budapest 18.ker ... és mindenhol áll az építkezés.
Állítólag a győri áruházépítéshez már megvannak az engedélyek és jövőre 2013-ban kezdik el az építkezést.
Szerintem csak utána indul a pécsi áruház építése.
A pécsit már 3-4 éve elkezdték építeni. Az eredeti tervek szerint, már majdnem két éve meg kellett volna nyitnia.
Bp-en a 18. kerületben hol lesz? Csak azért kérdezem mert ott dolgozom, de a szomszédos 23. kerületi is 5 perc autóval, így oda szoktunk kijárni céges vásárlások alkalmával is.
A 18. kerületben Szemeretelepen lesz. A ferihegyi repülőtérre vezető út mentén, ott ahol voltak a pakura tavak. [link]
Azt a pletykát hallottam, hogy azért áll az építkezés, mert a kármentesítés helyén süllyed a talaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!