Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán ha nem veszi át a...

Vaterán ha nem veszi át a terméket a vevő, mit lehet tenni, fel lehet jelenteni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 18:39
1 2 3
 21/23 Dandie válasza:
Szerintem egyszerűbb, ha az ebay-en hirdetsz. sokkal kevesebb problémád lesz :)
2012. aug. 15. 07:23
 22/23 wapo ***** válasza:

Most ha kifizette és nem jön érte, az az ő baja.Max ráírsz, hogy x időpontig tárolod utána kidobod, újra eladni nem etikus, hisz akkor az árára igényt tarthat.vagy tárolod ha elfér és nem romlandó.(nekem is van a padon szépen becsomagolva egy videó2000-es már lassan 2 éve)

Akkor gáz, ha nem is fizet mert a vatera felszámolja a licit után a díjat!! még akkor is ha nem jött létre az üzlet.

Ilyenkor elviekben lehet pereskedni de mindenki tudja, hogy többe kerül a leves mint a hús. Marad a negatív.Ha sok negatívot kap az illető akkor talán kitiltják, de az biztos, hogy nem fog tőle vásárolni senki.És ez a lényeg.Mert egy ilyen licitálós oldalon, meg úgy összességében az internetes kereskedésnél az a lényeg, hogy az ELADÓ megbízható legyen, hisz ő kapja előbb a pénzt.Utánvéttel meg nem küldenék csak olyannak aki rendszeresen vásárol tőlem.

2012. aug. 15. 12:19
 23/23 anonim ***** válasza:
12 ft-ért vitte el a pólót ,megnéztem, ő mondta, hogy inkább utalja, mondtam ,hogy nem sürgős, ráér ha ép perre jár csak hívjon fel előtte, hogy biztos otthon legyek, de ő mondta, hogy inkább utalná, felőlem. Az utalás többe került sztem (bár Paypalen jött, de asszem ott is felszámítanak valamennyi kültséget), de ő tudja. Lent van a tárolóban összehajtogatva a póló csak őt várja, ki van fizetve, nekem úgy is jó ha nem viszi el soha.
2012. aug. 15. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!