Nevem Senkiése kérdése:
Ha az interneten eladtam valamit ami a vevö szerint hibás köteles vagyok visszavenni?
Figyelt kérdés
Nem nagy összeg 15000-os dolog javithato a vevö szerint de ö inkább visszaküldené nekem és adjam vissza a pénzt neki ,pedig nálam müködött és nem volt semmi gondja.2012. júl. 2. 22:43
1/5 anonim válasza:
Igen,köteles vagy visszavenni a hibás terméket és a pénzt visszautalni. Még a bltokban is van visszavásárlási garancia, és azért 15 ezer forint nem kevés ha egy olyan terméket veszünk ami mükődésképtelen.
2/5 A kérdező kommentje:
Az nálam müködött ,postán lett küldve , de mi a biztositék hogy nem e a vevö rontotta el?
2012. júl. 2. 22:54
3/5 anonim válasza:
Nincs biztosíték, lehet, hogy ő rontotta el. Döntsd el. Magánszemélyként nem vállalsz garanciát. Ha akarod, visszaveszed, ha nem akarod, nem.
4/5 anonim válasza:
Nem kell vissza venned, ha nem vállaltál rá garanciát.
5/5 Smartguy86 válasza:
Így van, ha nem vállaltál garanciát, akkor nem kell visszavenned. Honnan tudhatnád, hogy nem ő rontotta el, ha nálad még működött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!