Van egy jó hírem, mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Jó hír:
Állítólag 150 millió forintot szán az állam az idei augusztus 20-i budapesti tüzijátékra,azaz több pénz jut tüzijátékra mint tavaly.
Lesz nagy robaj 20-án ,a túristák jönnek,szállodák telnek, a tüzijáték ára úgyis visszajön a bevételekből szállodák,kereskedők adói az államnak.
2012. aug. 1. 21:44
1/4 anonim válasza:
én jobban is eltudnám költeni a pénzt. enyi a véleményem
2/4 anonim válasza:
Már négy napja nem aludtam, mert nem tudtam mire költik a nehezen megkeresett pénzem. De mostmár tudom, hogy eltüzijátékozzák, köszönöm állambácsi! Aug 20. nem a tüzijátékról kéne, hogy szóljon, ha már ennyire fesztiválozásra akarod költeni azt a pénzt, értelmesebb és látványosabb dolgokat is lehetne ennyiből megvalósítani. De lehet, hogy megint jön egy vihar és páran meghalnak, kell is az a népnek...
3/4 anonim válasza:
Százszor hasznosabb, mint például a romaintegrációra kidobott milliók.
4/4 anonim válasza:
Valamit elnéztél, mert tavaly biztosan nem 150 millió volt a tüzijáték. Jóval több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!