Ha az idegenforgalomban szeretnék dolgozni milyen képzést válasszak? Idegenforgalmi szakmenedzserhez mit szóltok?
En idegenforgalmi es szalloda szakon vegeztem foiskolan, megis csak recepcioskent dolgozom, amit erettsegivel is meg lehetne csinalni, nem igenyel semmi vegzettseget...igaz legalabb kulfoldon vagyok, es a foiskola altal ugymond. Annyiban, h a gyakorlat miatt kerultem ki...
Idegenforgalomban pontosan mit szeretnel dolgozni?
Mert ha az idegenvezeto erdekel, akkor csak az okjs kepzes johet szoba, ha utazasi irodaban akarsz dolgozni, oda a foglalasi rendszereket kell ismerni, es oda a gyakorlat a legfontosabb. diplomara annyira nincs szukseg sehol szerintem. inkabb a kapcsolatokra, gyakorlatra.
az a helyzet hogy az idegen nyelven más nem érdekel. Ami jobban fizet az érdekel :) ha a német és az angol már jól megy nekiállnék az orosznak. Valamiért nagyon tetszik :)
Köszönöm, hogy segítetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!