Benneteket idegesít, ha boltban nagyon apróban adnak vissza? Ha igen, szóltok? Ha nem, akkor simán kiadjátok a következő boltban az aprót?
Figyelt kérdés
Azért írtam ide, mert azért egy anyuka sokat jár boltba vásárolni:-)2012. júl. 27. 15:12
2/10 anonim válasza:
Nem, engem nem zavar, az apró mindig jól jön, a boltban mindig kérik az aprót, mert nem tudnak visszaadni.
3/10 anonim válasza:
Nem zavar az apró. Legközelebb kiadom.
4/10 anonim válasza:
Nem zavar, legközelebb azzal fizetek.
5/10 anonim válasza:
Nem zavar, sőt, szeretem, mert az aprópénzt mindig bedobom a fiam perselyébe.
6/10 anonim válasza:
Engem sem zavar, ha nagyon sok apróm lesz, otthon egy dobozban gyűjtöm, aztán van, hogy azzal megyek le pl. a kisboltba venni ezt-azt, abból adok zsebpénzt a gyereknek, illetve ha nagyon hó vége lesz, örülök, hogy mennyi pénzem van. :)
7/10 anonim válasza:
Nem zavar, ez is pénz, az is pénz. Mi ráadásul automatából vesszük a tejet, oda meg mindig kell apró. Néha kint is hagyok az asztalon, amit betehetnek a gyerekek a perselyükbe.
8/10 anonim válasza:
Nem zavar, úgyis kell a parkolóórába, ha sok aprót kapok vissza, adok a kisfiamnak, zsebre teszi, otthon meg beledobja a perselyébe.
Ha nagyon sok az apróm, én is bedobálom egy saját perselybe, amiben nyaralásra gyűjtök.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok!
2012. júl. 27. 22:24
10/10 hellosztok válasza:
nem tudom enegem nlha zavar mert nem mindig tudom meg álni hogy ne költsem el az aprót óó most 100 egy kávé,ó mit sajnáljak magamtól egy csokit200ft roszab helyre el megy! és így tovább és a végén már 1000 ft ot költötem el! szal van mikor igen de nem mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!