Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » KÖZMUNKÁNÁL MENNYI A BÉREZÉS?!...

Ajisa kérdése:

KÖZMUNKÁNÁL MENNYI A BÉREZÉS?! Bövebben lent--->

Figyelt kérdés
Páromat a napokban behivták közmunkára és azt szeretném megtudni h ismeröstöl hallottam akit a saját szakmájában foglalkoztatnak annak nem 35e kell adni hanem 40 vagy 70ft körül már nem emlékszem ez tényleg igy van????? Nem mondtad semmit rá ahová elhelyezték és szeretnék bövebb infot kapni mert akkor ugy intézkedünk! Köszönöm a segitséget!

2012. aug. 1. 16:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi 40 és 70e ft között adnak :)
2012. aug. 1. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Tavaly szept. óta már nem jár 70 ezer 8 órásra, csak minimálbér.
2012. aug. 1. 16:38
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha 6órásba rakták a szakmájában helyezték el akkor is azt hallottam h 47 vagy 57e körül kellene kapni. Ez igy van? Vagy csak hülyeség?!
2012. aug. 1. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Á, 57-et biztos nem kaphat. Én 3 éve kaptam 54-et kézhez 6 órára, azóta pedig már csökkentették a bérezést, mint fentebb írtam. Inkább 47 körül lesz.
2012. aug. 1. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:
De akkor h a szakmájában van akkor többet kellene kapni elvileg?!
2012. aug. 1. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Arról beszélek, aki a szakmájában van. Most ez a "több". Én is a végzettségem figyelembe vételével kaptam 54-et. Most ugyanarra 47 körül kapnék.
2012. aug. 1. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Számokkal leírva: tavaly szeptemberig 6 órásra szakma figyelembe vétele nélküli munkára 46-47 között járt, szakmával 54-55 között. Most szakmával jár akörül, mint korábban szakma nélkül, a mostani szakma nélküli 6 órás bérezés pedig 38 körül lehet.
2012. aug. 1. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

"6 órás bérezés pedig 38 körül lehet."

Így van. Ez egységes. Végzettséget nem számilják le külön.

2012. aug. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!