Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jövő hét csütörtökig megérkezi...

Jövő hét csütörtökig megérkezik amit rendeltem? (05.31) Bővebben lent

Figyelt kérdés

Internetről rendeltem, rózsaszín csekken tudom kifizetni, amit ma (05.22.) tudok feladni. Az a kérdésem, hogy a termék amit rendeltem, 31.-ig megérkezik? Fontos lenne.

Köszi!

2012. máj. 22. 00:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, és a postán elég gyorsak, valamint az eladó nem késlekedik a feladással... Ugyanis ha ma befizeted, az két-három nap alatt kapja meg az eladó- ha otthon van, amikor a postás viszi. Aztán mire ő feladja a terméket,.... szóval elég necces. Esetleg bankszámlaszámra befizetni nem lehetséges? Bemész abba a bankba, ahol vezeti a számlát, és befizeted. Az azonnal megjelenne a számláján az illetőnek, és akár már a héten megkapnád a rendelt árut, ha feladja az eladó.
2012. máj. 22. 13:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Ma reggel adtam fel a "rózsaszín csekken", a postán 1-2 napot mondtak.

A megrendelt áru már be van csomagolva, beszéltem az eladóval, a boltjába utaltam a pénzt.

Csak persze itt van a pünkösd hétfő... remélem nem kavar be :)

2012. máj. 22. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerencsésebb lett volna az eladó bankjába befizetni az eladó számlájára. Az utalás érkezik meg 1-2 munkanap, a postai rózsaszín csekk tovább szokott tartani, de ne legyen igazam. 2 webáruházat üzemeltetek, nem sűrűn fizetnek rózsaszín csekkel, de aki fizetett, annak több napba tellett, mire megkaptam.
2012. máj. 22. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!