Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél a helyemben, ha...

Mit tennél a helyemben, ha nem tudsz pénzt szerezni? Hogy miért nem, azt leírtam bővebben.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mielőtt leírnám a gondomat/kérdésemet, leszögezném, hogy nem sajnálatot, vagy rossz indulatú kommenteket várok.

Mindössze megakadtam.

Na szóval.

Sportolok, és a sporthoz, amit űzök egyetlenegy eszköz kell, egy megfelelő cipő. Ez a cipő 30.000 ft és 40.000 ft között mozog. Ez azért szükséges nekem, mert nem hobbiként űzöm ezt a sportot, hanem céljaim vannak hosszútávra és most is vannak sikereim bőven. Emellett nincs biciklim, a régi használhatatlan, autónk már nincsen, és mindenhova azzal kellett eddig mennem, a busz pedig hosszútávon még drágább mint egy olcsó bicikli(szerintem).

És itt jön a dolog rosszabb része: Mivel 14 éves vagyok, most jön a középiskolába való beiratkozás illetve már az öltönyöm is sok pénzt húzott le anyukámról, mert anyukámmal és a nagyszüleimmel élek apukámat nem ismertem és nem is ismerem most sem. Szóval a szüleimnek nincs egyikre se pénze, és mivel 14 éves vagyok munkát sem vállalhatok. És persze a sportból még nem jön pénz, a cipőt pedig nem állja még az egyesület.

MIT TEGYEK? :|||

14/F

2012. júl. 5. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden rosszindulat nélkül: próbáld megszokni, hogy van olyan is, hogy nincs. Lesz még ilyen bőven az életben.

Az a gáz, amikor nem sportra, hanem kajára sincs pénz.

2012. júl. 5. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
valami sportegyesület támogatására nem lehetne szert tenni? mivel vannak sikereid,ez jó ajánlólevél lehetne. vagy valami helyi mufti támogatása? pl egy jólmenő vállalkozónál "bepróbálkozni", aki mondjuk kedveli az általad űzött sportágat....
2012. júl. 5. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

kiplakátolhatnád a környéken, hogy kutyasétáltatást, fűnyírást vállalsz

emellett nem bántásól írom, de anyukád igenis tartson igényt a gyerektartásra, az állam is megelőlegezi bizonyos ideig. Az jár, nem kapható, hanem apukádnak fizetnie kéne attól teljesen függetlenül, hogy ismered-e vagy sem, hogy tartjátok-e a kapcsolatot vagy sem

2012. júl. 5. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyári munkát nem vállalhatsz?Még az én időmben 14évesen már lehetett menni nyári melóra(20éve).
2012. júl. 6. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 19 évs fiú vagyok és én sem sportolok. Nagyon nagy akartom van kitartásom is nagy mégis nélkülöznöm kell a sportot mert nincsen pénzünk már vagy 10 éves korom óta nem tudok egyesületekbe sportolni. És ez a szar a mai világban hogy egészséges életmódot sem lehet folytatni mert egy egészséges mondjuk bio élelmiészerek 5 ször annyiba kerülnek mint egy egészségtelen valami. Tehát mondjuk 100 százalékos csoki éttcsoki természetesen 900 forint körül mozog még egy normál teli cukorral már kapsz 89 forintért is. Egy bio 100 százalékos gyümö9lcs ital 600-700 forint egy rendes ital 100 forint. Csirkemellfilé ami a legegészségesebb 1200 még egy zsíros valami Sz@r hús 500 forint. Ilyen a sport is. Mire van pénz? Semmire. Egésznap itt kell rohadni a gép előtt mert mást nem tudok csinálni ebben a betondzsungelben. És persze ettől romlik meg a szemem is, mozgásszegény életmód a későbbiekben mindenapos betesgéekhez fog vezetni. Stb. De senki sem veszi észre azt hogy ezek a "nagy emberek" direkt azét csinálják ezt hogy kipusztoljon az emberiség. Mert az lsz a következménye.
2012. aug. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!