Mit tennél a helyemben, ha nem tudsz pénzt szerezni? Hogy miért nem, azt leírtam bővebben.
Sziasztok!
Mielőtt leírnám a gondomat/kérdésemet, leszögezném, hogy nem sajnálatot, vagy rossz indulatú kommenteket várok.
Mindössze megakadtam.
Na szóval.
Sportolok, és a sporthoz, amit űzök egyetlenegy eszköz kell, egy megfelelő cipő. Ez a cipő 30.000 ft és 40.000 ft között mozog. Ez azért szükséges nekem, mert nem hobbiként űzöm ezt a sportot, hanem céljaim vannak hosszútávra és most is vannak sikereim bőven. Emellett nincs biciklim, a régi használhatatlan, autónk már nincsen, és mindenhova azzal kellett eddig mennem, a busz pedig hosszútávon még drágább mint egy olcsó bicikli(szerintem).
És itt jön a dolog rosszabb része: Mivel 14 éves vagyok, most jön a középiskolába való beiratkozás illetve már az öltönyöm is sok pénzt húzott le anyukámról, mert anyukámmal és a nagyszüleimmel élek apukámat nem ismertem és nem is ismerem most sem. Szóval a szüleimnek nincs egyikre se pénze, és mivel 14 éves vagyok munkát sem vállalhatok. És persze a sportból még nem jön pénz, a cipőt pedig nem állja még az egyesület.
MIT TEGYEK? :|||
14/F
Minden rosszindulat nélkül: próbáld megszokni, hogy van olyan is, hogy nincs. Lesz még ilyen bőven az életben.
Az a gáz, amikor nem sportra, hanem kajára sincs pénz.
kiplakátolhatnád a környéken, hogy kutyasétáltatást, fűnyírást vállalsz
emellett nem bántásól írom, de anyukád igenis tartson igényt a gyerektartásra, az állam is megelőlegezi bizonyos ideig. Az jár, nem kapható, hanem apukádnak fizetnie kéne attól teljesen függetlenül, hogy ismered-e vagy sem, hogy tartjátok-e a kapcsolatot vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!