Honnan tudnék pénzt szerezni? Segítség!
Figyelt kérdés
Lehet,hogy rossz a kategória... de végülis ide passzol valamilyen szinten.
Apámmal beszélgettem valamelyik nap, hogy szeretnék egézségesen étkézni, mozogni stb. Ugye ennek van anyagi vonzata is ( normális nem zsíros kaják, alapanyagok) .
A válasza az volt, hogy őt ilyenek nem érdeklik örüljek, hogy kapok kaját ne válogassak, majd ha elmegyek a háztól azt csinálok amit akarok... Na és ide lyukadtam ki. Akkor kell pénz, de honnan??
18L
2012. jún. 27. 20:47
1/22 anonim válasza:
Munkának hívják amit elvégzel,jobb esetben napi 8órában és kapsz érte pénzt!:)
4/22 anonim válasza:
Így is meg lehet oldani.Jóval kevesebbet egyél,mint eddig,nekem csak ez jön be.Étkeztem már egészségesen is,nem ment le semmi,lehet rosszul csináltam,nem tudom,de egy ideje kevés mennyiséget eszek,és már ment is le.Mozgást meg pénz nélkül is lehet csinálni,futás,gyaloglás,bicikli pl.
6/22 A kérdező kommentje:
öm... a MUNKA fogalmával teljesen tisztában vagyok. Inkább a "mit dolgozzak?" nem megy. 3 diákszövetkezetnél is bevagyok jelentkezve de sehol egy olyan amit én is eltudok végezni, mert vagy nehéz fizikai vagy nyelvvégzetség vagy 20 éven felüli stb.stb.
2012. jún. 27. 20:55
7/22 anonim válasza:
18 elmúltál... nem hiszem el, h nem találsz munkát. Lusta vagy, és lesz@arod, ennyi.
8/22 anonim válasza:
Kezdj el futni. Annak nincs anyagi vonzata, viszont remek zsírégető!
9/22 anonim válasza:
aha...igen...meg hogy ha olyan könnyű lenne munkát találni...diákmunkát sem könnyű... Pl ahol én lakom, és a környéken sincs semmi!!! :S Sajnos :/
10/22 A kérdező kommentje:
LUSTA? hát mindenki magából indul ki. Szerinted, ha jelentkezek valahova az itthon bepötyögöm és kész?? Szerinted hány állásinterjún voltam?-.-" 16 éves korom óta próbálok dolgozni de ezen a nyáron nem kaptam semmitse. Ez van. Ezért tettem fel a kérdést hátha valaki tud valamit.
2012. jún. 27. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!