Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék pénzt szerezni?...

Honnan tudnék pénzt szerezni? Segítség!

Figyelt kérdés

Lehet,hogy rossz a kategória... de végülis ide passzol valamilyen szinten.

Apámmal beszélgettem valamelyik nap, hogy szeretnék egézségesen étkézni, mozogni stb. Ugye ennek van anyagi vonzata is ( normális nem zsíros kaják, alapanyagok) .

A válasza az volt, hogy őt ilyenek nem érdeklik örüljek, hogy kapok kaját ne válogassak, majd ha elmegyek a háztól azt csinálok amit akarok... Na és ide lyukadtam ki. Akkor kell pénz, de honnan??

18L

2012. jún. 27. 20:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Házalj végig mindent a környéken az önéletrajzoddal.
2012. jún. 27. 21:01
 12/22 anonim válasza:

Piacon olcsóbban hozzájuthatsz gyümölcsökhöz, zöldségekhez, vastehénből is olcsóbb a tej. (És télen ne szamócát akarj enni, tehát figyelj arra, hogy ami épp érik olcsóbb!) Én eléggé odafigyelek, napi 700-800Ft-ból hozom ki a saját kajám. Igaz én húst nem eszek. A Pennyben kapható müzli, magas fehérjetartalommal (100g-ban 14g fehérje sztem nem rossz)olyan szoktam reggelizni, ha beosztom 2 hétre is elég, meg egy alma vagy valami gyümölcs. Activia joghurtot szoktam enni uzsira, az 100Ft, de megint csak sokkal több fehérje van benne (2x több), mint más joghurtokban.

Tehát az, hogy pl 2x annyiba kerül a joghurt nem véletlen, hiszen a hasznos anyagokból több van benne.

2012. jún. 27. 21:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Nyilván tisztában vagy azzal, hogy kb ma mindenkinek ez a gondja és nem tudja megoldani azzal, ha a gyakorikérdéseken megkérdezi: honnan szedjek pénzt?

Más is szeretne jobban élni, nem három napig krumpli paprikást enni, hanem salátákat, sovány húst, gyümölcsöt stb.

A szüleidet ne is keserítsd ezzel, mert igen idegesítő egy háziasszony számára, amikor két forintból kell neki elővarázsolni a család számára naponta az ételt és akkor még jönnek a családtagok azzal, hogy mást szeretnének, jobbat. Csak megsérted őket, nyilván ők is többet nyújtanának neked ha tudnának. És így is folyamatosan önmagukat vádolják, amiért nem tudnak.

2012. jún. 27. 21:10
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Ez jó!

Te megtettél mindent, de a rossz emberek nem adnak pénzt. Csakhogy nem mi hizlaltunk fel. És ha jól körülnézel a világban, a szegény emberek a soványak. Ha sétálsz egy bolt környékén, figyeld meg, hogy a legtöbb ember, aki az utcán eszik, rágcsál, fal, az kövér. Vagyis nem adni kell, hanem elvenni. Bosszúból meg hízzál még...

2012. jún. 27. 21:11
 15/22 anonim válasza:
Ja és ha mondjuk valamiből nagyobb packot veszel olcsóbb, pl 320 most 4 dbos joghurt.
2012. jún. 27. 21:11
 16/22 anonim ***** válasza:

Hülyék az emberek, azt hiszik, a munka fán terem...

Tudom, hogy nincs diák meló SEM.Lányom régóta keres, de nagyon kevés diákmunka akad, ami van is, elkapkodják azonnal, aki lemarad, az így járt.Vannak ilyen háztáji munkák, pl. meggyszedés, meg kukoricázás, de ott olyanok a körülmények, hogy még Wc sincs, enni, kaja szünet sincs, na meg hol enne, az árokparton, vagy a fa tetején?Szóval, embertelen.

Hát, pl, tanulj meg főzni és az alapanyagokból, amit a szüleid megvesznek, főzz magadnak úgy, ahogy szerinted egészséges.Szóval, magadnak te készítsd el a kaját.Már ez is sokat jelenthet.A mozgás ingyen van, futni, tornázni bárhol tudsz, 0 Ft.Hullahopp karikád, ugróköteled ha van, az érdekesebbé teheti a sportolást.

Szomszédoknak ház körüli munkát, kutyasétáltatást, hasonló dolgokat, korrepetálást gyerekeknek vállalhatsz.

2012. jún. 27. 21:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Van pénzünk , csak rám nincs pénz. Komolyan mondom. Amúgy én szoktam főzni, nagyritkán anyám. De ha reggelire hurka van kolbásszal azzal én most mit csináljak? Semmit vagy nem eszek vagy ehetem azt. Hiába mondom, hogy inkább vegyük meg azt a zöldséget + valami szósz mint a chips. Persze abból nem eszek de az árából én meg tudnék.. Külön pedig nem kapok pénzt. Nem csak kajára nem de ruhára sem. Ezért kellene munkahely.. hamár 20K lenne másfél hónapig vígan ellenék vele.
2012. jún. 27. 21:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Én nem tudom hogy ennyire szerencsés vagyok, de ha diákmunkázni akartam akkor pár héten belül volt munkám.

Nem a neten kell jelentkezni, mert addigra már rég elviszik, hanem minden nap szépen be kell sétálni az irodába, hogy hé haver van valami munka?

És nem hiszem el hogy ne lenne, mert anno a 16 éves húgom is dolgozott, pedig neki semmi papírja nincs, nem úgy mint nekem.

Annyi hogy nem kell válogatni. Ez most nem a karrierről szól, hanem a pénzkeresésről.

Én szórólapozással kezdtem, aztán adatfeltöltéssel, most sokkal jobb munkám volt - de ahhoz kellett az erős angol meg a 21 év.

Húgom dolgozott gyorsétteremben, meg ruhaboltokban.

Tehát nem kell válogatni...

Tesco mindig lesz szinte, meki is, szórólap is gyakori.

Ha kell a pénz ez van.

Aztán legalább - mint ahogy a szórólapozás után én is- megtanulja az ember hogy igenis képeznie kell magát hogy 50évesen ne egy ilyen xar munkát csináljon, hanem olyat amit szeret.

Most nyárra már havi félmillás külföldi állásom van, azon a területen ami érdekel, de persze ez nem is diákmunka és ehhez kellett nem kicsit teperni az életben hogy egyáltalán foglalkozzanak velem, meg a 2 körös angol interjún, a teszteken és a képzésen is át kellett vergődni. :)

Meg van a másik megoldás: az üzletelés, de az olyan amit felnőttek se tudnak csak kevesen megcsinálni, ahhoz olyan attitűd kell - én is besokalltam már tőle egyszer...

Tehát:

- most ne válogass ha pénz kell

- közben képezd magad - ne tucatszakmára és akkor nem kopik fel az állad

Ja és igen amit írtak a piac nagyon jó!

Olcsóbb és jobb minőségű dolgokat lehet kapni mint a rohadvány tecsoban.

Értem mit mondasz mert nekem is könyörögnöm kell anyumnak hogy vegyünk már minőségi ételeket.

Gyűlölöm a felvágottakat ráadásul kilóban dupla annyiba kerülnek mint egy kiló hús és akkor azt már jobb ha befűszerezem kisütöm és úgy bele a magvas zsemle közé... vagy tortillatekercsbe zöldségekkel összerakni...

Nem a gagyi azt se tudod mi van benne felvágottat...

De most is megvette a műnarancslét, a műkukoricapelyhet meg a pizzát... Amiért 1 éve voltam oda mert hogy tudja hogy "szeretem"... nem basszus... már rohadtul nem szeretem, de akkor képtelen voltál megvenni, most meg már ezt veszek...faxa.

De ebből is vita lesz ha megmondom neki...

2012. jún. 27. 23:13
 19/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Úgy várom, hogy elköltözzek :D

Téged is éltessen a tudat hogy hamarosan saját magad hozhatod meg az ilyen döntéseket - ez hajtson előre.

21/L

2012. jún. 27. 23:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Esetleg valami gyárba? Ideiglenesen az is jó.
2012. jún. 28. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!