Befolyásolják a lottó ötöst?
ma 16:02
Te hivatkoztál matekra,akkor nem is tudom ki a beteg..
"egymás utáni héten kétszer ugyanazokat a számokat húzták ki. Na ilyen nincsen. matematikailag 0 az esély"
ezen vajon sírjak-e, vagy nevessek :S
Szerintem is csalnak vele. Nem tudom hogyan, de csalnak.
Valahogy én is azt gondolom, hogy a golyók súlya lehet a megoldás, vannak könnyebb, és nehezebb golyók, és így lehet befolyásolni, hogy melyiket hozza fel a gép.
Egyébként kisebb nyeremények léteznek, a férjem is nyert egyszer 600 e Ft-ot. Mi inkább azért játszunk, nem a főnyereményért. Bár az tényleg bosszantó, hogy a főnyeremény ennyire nő, közben meg a 4-es egy nevetséges összeg.
Igen befolyásolják, márpedig úgy, hogy ők tudják nagyon jól melyik számkombinációk nem nyerők. Zárás után jó pár óra múlva lesz csak a számsorsolás... Gondolhatod mi zajlik addig!!!!
Fogják és addig addig húzzák a számokat amíg nem lesz telitalálat véletlenül se. Persze ezeket jól összevágják a kamerában. Néhány statiszta mindig felcserélve máshol ül, és így soha észre nem vehető a hamis "élőben" húzás.
Erre nem gondoltatok még?
Én tudok olyan emberről, aki megnyerte a főnyereményt,és kizárt hogy lefizetett volna bárkit is ezért ( örült, hogy a szelvényre pénze volt:)
Másrészt: a gépi húzásnál értem a gyanút ( bár nem értek vele egyet), viszont pl. a Skandináv l. esetében kézzel ( is) húznak.
Ott akkor hogyan megy a "csalás"?
Tényleg! Ha kézzel húzzák, akkor hogy tudnak csalni???
Valaki írja már meg!
Amennyit ott állnak a golyók a sorsolás előtt, kizárt, hogy a hűtés működne. Egymást is lehűtenék illetve felmelegítenék.
Szerintem nincs értelme ezen filózni, egyszerűen el kell fogadni, hogy a szerencsén múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!