Befolyásolják a lottó ötöst?
--már a régi rómaiak is tudták , hogy cinkelt" kártyával ,
hamis kockákkal könnyebb nyerni . . .
--az emberi természet azóta sem változott , csak a technika...
igenis , a csalás ma is kivitelezhető . de itt azonnal fölmerül
egy kérdés : csalhat e az állam ? --mivel a szerencsejáték állami
monopólium . ..természetesen ezt mindenki képzelőerejére bÍzom...
//magánvéleményem : amikor kis hazánkban óriási" nyeremények
vannak , a nyertes , vagy nyertes kollektÍvák igen sikeresen megőrzik inkognitójukat...
--pedig és pláne Magyarországon mindenki mindent tud a másikról,
a szomszédjáról , a munkatársáról és a szexpartnereiről. a nagy
nyeremények tulajdonosai azonban nem derülnek kis ici-pici
hazánkban...
Nekem ez a furi....
A lottóban nem lehet csalni, már sok elmélet született, de mind hamisnak bizonyult.
A nyertesek ismeretlenségéről pedig, te kiállnál a nyilvánosság elé, hogy milliárdos lettél?
Minden számkombinációnak ugyanakkora esélye van, ezért lehetett kétszer egymás után kihúzni ugyanazokat, bár a sorrend akkor is más volt, én is ismerem azt az esetet.
Amúgy, ha nem vagy nyitott a válaszokra, mi a fenének teszel fel kérdést? Keress vissza a régebbi kérdések között, ott volt olyan válaszoló, aki ismer lottóötös nyertest. Nekem egy gyerekkori osztálytársamék nyertek, igaz, csak négyest.
A nyeremények összegét (igazából a nyereményalap elosztásának mértékét) a szerencsejáték-törvény határozza meg, nézz utána, mielőtt további agymenést írsz.
Ha nem hiszel benne, akkor ne játssz, és kész.
Miért küldöd el mindig privátban a kérdés linkjét?
Biztosan nem befolyásolják, egész egyszerűen mert nincs rá szükség. Hetente több pénz folyik be a szelvényekből, mint amennyit két-háromhavonta kifizetnek az öttalálatosnak.
De várom az elméletedet hogy szerinted hogyan csalnak vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!