Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha csődbe megy az állam akkor...

Ha csődbe megy az állam akkor az OTP-ben elhelyezett pénzem is elvész?

Figyelt kérdés

És vele együtt minden állampapír?

Ugye a magyar állampapírokra a magyar állam vállal garanciát.

Milyen esélye van ennek?

2012. jún. 14. 23:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát a 300Ł-nél csak kézi kötéseket csináltam és nagyon sokáig csak buktam. Aztán elkezdtem nyerni, majd megint buktam. Majd még egy kicsit buktam. Aztán jött egy jó hosszú bukássorozat. De ilyen több száz tranzakciót képzelj el, viszont eléggé komolyan vettem a kockázatkezelést, és összesen nem vesztettem többet mint 24 Ł. Azóta szinte csak a program köt helyettem, de ő már nagyobb összeggel dolgozik. Amikor jól megy (és nem avatkozok bele... :) akkor havi 5%-ot hoz.
2012. jún. 15. 01:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Az OTP nem állami cég. Nincs köze ahhoz hogy az állam csődbe megy-e vagy sem.

A tőzsdét el lehet kezdeni 700e Ft-tal, de inkább min. félév olvasással kezdd.

Csőd esetén is visszafizetik az állampapírokat, legrosszabb esetben visszatartják pár hónapig. A gond az inflációval van, könnyen elértéktelenedhet a pénzed ezidő alatt.

2012. jún. 15. 07:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez nem tudom h hülye kérdés e(valszeg az XD) de német állampapirokat is vehetnénk?Elvileg az stabil.És ha hozna 1 10% hozamot havonta az nem olyan rossz :)
2012. jún. 15. 11:55
 24/24 Flector 67 ***** válasza:
Német állampapír soha nem fog havi 10%-ot honi. Még évi 5%-ot se.
2012. jún. 20. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!