Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segitene valaki? Hol dolgozhat...

Segitene valaki? Hol dolgozhatnek nyari munkan americaba, Connecticut allam Naugatuck varosaba? Egy 14 eves lany aki nem perfekt de azer beszel egy kicsit angolul.

Figyelt kérdés
Ilyenre gondoltam h babysitter kedes vagy kutya setaltatas vagy ilyesmi, de nem nagyon talaltam semmi. Segitenetek? Koszonom

#munka #nyár #Naugatuck
2012. jún. 9. 04:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

1. Angol helyett tanulj meg először magyarul! Elhiszem, hogy ki akarsz menni külföldre, de egyelőre itthon vagy, itt magyar nyelvtudásra van a legnagyobb szükséged, te pedig, ahogy elnézem, még a toldalékok használatával se nagyon vagy tisztában.

2. 14 évesen még te is gyerek vagy, egyrészt hivatalosan csak 16 éves korodtól dolgozhatsz a magyar törvények szerint, másrészt pedig nem fognak még bébiszitternek (magyarul így szokás írni) alkalmazni. Én dolgoztam már 12 éves, egészséges gyerek mellett bébiszitterként, te pedig csak 2 évvel vagy idősebb ennél, még senki se bízná rád a gyerekeit. Olyan 16-17 éves kortól lehet próbálkozni ilyen munkával, de még az is korai, sokan huszonéves fiatalokat keresnek inkább.

3. Komolyan azt gondolod, hogy kutyasétáltatáshoz valaki több ezer kilométer távolságból akar munkaerőt? Aki Amerikában lusta sétáltatni a kutyáját, az megkéri a szomszéd gyerekeket, hogy vigyék el, nem egy másik kontinensről fog kutyasétáltatót alkalmazni.

Összefoglalva azt tudom tanácsolni, hogy még ne akarj dolgozni, pláne külföldön! Ha nagyon unatkozol a szünidőben, inkább tanulj, mert az viszont rád fér!

2012. jún. 9. 08:10
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

És ez hogy jutott eszedbe?

Egy 32.000-es városkába elmenni a világ másik felébe 14 évesen??

És miért pont oda?

Most azt leszámítva hogy mint előttem is leírták, jogilag nincs rá mód hogy ott dolgozz! Még itthon sem...

2012. jún. 9. 12:04
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Ki mondta nektek ertelmes embereknek hogy Magyarorszagon vagyok es nem itt?!

2. Nem egy baratom van aki 13 esves koraban kezdte

3. Ha elmesz egy ilyen helyre nem fognak alairatni veled egy szerzodest

4. Fogadni mernek hogy jobb a helyesirasom mint Neked

5. Olyan valaszokat vartam volna ami hasznalhato is

De azer koszonom!!!

2012. jún. 10. 04:46
 4/11 anonim válasza:
54%

"Fogadni mernék, hogy jobb a helyesírásom mint neked"

-.-"

Álmodik a nyomor.

2012. jún. 11. 10:08
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező:

Tehát arra vártál választ hogy itt Magyarországon van-e valakinek tapasztalata egy meghatározott, eldugott, amerikai kisvárosban munkát találni???

Ne minket hibáztass!

Kb akkor esélyed van választ kapni erre mint egy amerikai oldalon egy eldugott kis magyar faluról hasonlót kérdezni.

Gondolkozz el hogy melyik kérdést hol ÉRDEMES feltenni ha választ akarsz kapni.

2012. jún. 11. 10:30
 6/11 anonim válasza:

a hüje azt irja (KÉRDÖ)

hogy:"2.Nem egy baratom van aki 13 -esves- koraban kezdte"

KÉPZELD ÉN IS 13 -ESVES- VAGYOK XDXDXD)ESVES xdxddxxd,ez nagyon ott van!XD haweromal majd megszakatunk a röhögéstöl XDXDXD

2012. jún. 16. 19:11
 7/11 anonim válasza:
nincs ékezet gombja XDXD lehet hogy a tenyerére irta a betüket azt onnan puskázik.Csak az ékezetek lefojtak a izatságától,igy csetel
2012. jún. 16. 19:14
 8/11 A kérdező kommentje:
az jo ha jot rohogtetek, en is amikor meglattam mennyi helyesirasi hibad van xDDD
2012. jún. 17. 04:32
 9/11 anonim válasza:

Ti hülyék, Ő most is kint van és onnét kérdezi!

Szerintem, egy olyantól várja a választ aki, olyan helyzetben van, mint Ő vagy is tapasztaltabb emberektől, mint ti vagytok! Azok az ékezetek pedig, azért maradtak le, mert angol valószínűleg billentyűzeten ír.

...Itt tényleg nehezen kaphatsz választ, de a környékeden, rokonaidtól, szüleidtől próbáld meg megkérdezni, biztos Ők segítenek!

2012. jún. 18. 15:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom! :) Es igy van.
2012. jún. 19. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!