Segitene valaki? Hol dolgozhatnek nyari munkan americaba, Connecticut allam Naugatuck varosaba? Egy 14 eves lany aki nem perfekt de azer beszel egy kicsit angolul.
Figyelt kérdés
Ilyenre gondoltam h babysitter kedes vagy kutya setaltatas vagy ilyesmi, de nem nagyon talaltam semmi. Segitenetek? Koszonom2012. jún. 9. 04:29
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves bunkok meg "okos" emberek akik azt irjak hogy ez egy kamu kerdes, magyar vagyok es Amerikaba elek mar majdnem 2 eve. Mar jol beszelek angolul es mar 15 vagyok. Ami azt jelenti hogy amikor otthon eltem mar akkor is csak egy "h" betut hasznaltunk ahelyett hogy leirtuk volna "hogy".
Mellesleg a neveloapamnak es anyukamnak is nagyon jo munkaja, es ugyan annyi fizetest kapnak mint akarki mas. Csak ugy elarulom, Amerikaba sokkal tobb bevandorlo van mint "eredeti amerikai". Jaa es meg egy megjegyzes ha mar ugy is olyan okos vagy, es sokat tudsz Amerikarol, meg az amerikai magyarokrol, akkor bizonyara azt is tudod hogy itt az emberek DOLLARRAL fizetnek nem pedig forinttal.
2013. ápr. 7. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!