Ha csődbe megy az állam akkor az OTP-ben elhelyezett pénzem is elvész?
És vele együtt minden állampapír?
Ugye a magyar állampapírokra a magyar állam vállal garanciát.
Milyen esélye van ennek?
És ha csak 23 éves vagyok és a megtakarításom 700 ezer forint akkor ezt a "kis" összeget is érdemes így több részben befektetni?
Megkérdezhetem, hogy te pl. hogyan osztanád el ezt az összeget?
700 ezret már simán lehet osztani. Én mondjuk vinném forexre, de nyilván az kezdőnek nem ajánlott, de mondjuk 200 ezret hagynék forintban vészhelyzetre, mondjuk 200-200 ezer 2 féle devizában (AUD és GBP vagy USD), 100 ezer aranyban. Persze mindennek költsége is van. A deviza utalás (visszautalással együtt) mondjuk 10.000, az arany meg ekkora mennyiségben nyilván drágább (pl 1 kg arany vásárlása mondjuk 12.000 Ft/g, 1 g vásárlása meg mondjuk 14.500 ft/g).
És így biztonságban tudnám
Forexről meg van a véleményem, nem személyes de közeli ismerősömet beszervezték, engem is be akartak de nekem nem tetszett a dolog. Ismerősöm bukott is rajta 70-80e. Ft ot.
De csak azért mert nem foglalkozott avval, hogy valakit beszervezzen maga alá..
Hát igen, de még azt hiszem nincs annyira rossz helyzetben az ország, hogy csődbe mennyen 1 éven belül.
Szerintem marad a banki kamat vagy egyéb tárgyi dolgokba való befektetés.
Nem tudom biztos van olyan is, de engem és még pár ismerősömet Miskolcon elvittek egy bérelt irodaházban, ott volt egy jólöltözött kopasz 45 körüli férfi.
Ő tartott egy prezentációt az egészről.
Arról szólt, hogy akik elvittek minket és 2 embert beszerveznek maguk alá akkor már vissszakapják a kb 50e. Ft os saját regisztációs díjukat.
És ha még tovább is szeretnéd használni a Forex tőzsdei rendszert akkor még havidíjat is be kell fizetni. Haverom be is lépett és még a belépéshez alapként be kellett fizetni 3 havi díjat előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!