Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha csődbe megy az állam akkor...

Ha csődbe megy az állam akkor az OTP-ben elhelyezett pénzem is elvész?

Figyelt kérdés

És vele együtt minden állampapír?

Ugye a magyar állampapírokra a magyar állam vállal garanciát.

Milyen esélye van ennek?

2012. jún. 14. 23:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szóval ez csak egy ilyen banki szolgáltatás, míg amiről te beszélsz a eléggé piramisjátéknak tűnik. (legjobb esetben is mlm. :)
2012. jún. 15. 01:20
 12/24 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy milyen összegben és milyen haszonnal lehet az Oandánál tőzsdézni? Valami konkrétat tudsz mondani amit saját tapasztalatodból szereztél?
2012. jún. 15. 01:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát akkora haszonnal amekkorát el tudsz érni. :) Én saját kereskedő algoritmusokat futtatok. Hát veszíteni nem veszít, csak vannak gyengébb, meg erősebb periódusai. :)
2012. jún. 15. 01:26
 14/24 anonim ***** válasza:
Ja és hogy milyen összegben? Nincs lényegében alsó limit, akár 1 $-al is nyithatsz számlát, csak nincs értelme. Én 300 Ł-al kezdtem, az arra jó, hogy megízleld a dolgot.
2012. jún. 15. 01:28
 15/24 A kérdező kommentje:

Hát úgy állították be magukat mint akik egy tőzsdei szoftverhez való használatot adnak el, csak ennek van egy ilyen hálózatépítő része is amivel szintén jól lehet keresni, mert akik magam alatt vannak azoknak a keresetéből is kapok részesedést.

De am elég hitelesnek tűnt a dolog.

Pl olyanra fordítottak időt, hogy elvileg ez a Forex egy külföldi cég, és küldtek egy plasztik kártyát névreszólót, meg felhívták telefonon az új ügyfelet(haveromat is) és megköszönték angolul, h belépett. Ez a két dolog szerintem nagyon meg tudja nyugtatni az embert, hogy nah ez már valami, ezek biztos nem csapnak be. Pedig ha belegondol az ember akkor ezt a két dolgot 1-2 ezer ft ból el lehet intézni..

2012. jún. 15. 01:32
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez nem a Quantum XXL?
2012. jún. 15. 01:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem ez a Tv2 volt
2012. jún. 15. 01:37
 18/24 anonim ***** válasza:

Egyébként ha gondolod, próbáld ki DEMO számlával. Nem azért hogy ezzel foglalkozz, csak hogy lássál ilyet is. ;-) (tök ingyenes)

[link]

2012. jún. 15. 01:38
 19/24 A kérdező kommentje:
oké, köszi már megkerestem mielőtt belinkelted.
2012. jún. 15. 01:41
 20/24 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem, hogy mikor kezdted így a 300Ł al és most milyen összegnél jársz?
2012. jún. 15. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!