Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szeezzek pénzt? 11...

Hogyan szeezzek pénzt? 11 éves vagyok.

Figyelt kérdés

2012. jún. 14. 20:19
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Nem azért, de csak 11 éves vagy. Miért kell neked pénz?

Ha már ide be tudtál írni én tippelek, hogy van otthon interneted vagyis arra nem kellhet, hiszen anyádék fizetik. Csak feltételezem adnak neked enni és van fedél a fejed fölött, ruháztatnak, stb.

Bírd ki amíg elmehetsz dolgozni! Addig is ajánlom, hogy erősíts rá egy nyelvre (sokkal jobb esélyekkel pályázhatsz meg egy diákmunkát egy német vagy angol nyelvtudással) és otthon is segíts be anyának, apának, tesóknak. A munka kemény dolog, de sokkal jobb érzés lesz elkölteni, mert te dolgozol meg érte.

2012. jún. 18. 11:15
 22/29 anonim válasza:
Szedd össze a faterod sörösüvegeit és váltsd vissza...
2012. jún. 18. 22:14
 23/29 A kérdező kommentje:

21 es válaszoló

én szeretnék egy nagy lego vonatott venni

22 es válaszoló

Én már régóta vissza viszem az üvegeket

2012. jún. 21. 10:15
 24/29 A kérdező kommentje:
sites.google.com
2012. jún. 21. 10:17
 25/29 A kérdező kommentje:
sites.google.com/site/klubakossal
2012. jún. 21. 10:17
 26/29 anonim ***** válasza:

A színérzékeléssel nincs problémád? Vagy a monitorod nincs rosszul kalibrálva? Valahogy nem veszed észre, hogy az egymás mellett használt neon színektől kiég az ember szeme.

+ még mindig ezt erőlteted, pedig gyenge, üres, és értékelhetetlen. Mióta ki lett színezve, azóta pedig csak rosszabb.

A másik, hogy ezeket a klubokat inkább felejtsd el. Egyiken sincs tartalom, csak egymásra mutogatnak. Ha van szöveg, az vagy helyesírásilag rossz, vagy a megfogalmazása az, vagy a tartalma nem megfelelő, vagy egyszerűen értelmetlen. Mindenesetre a személyiségi jogi védelmeket figyelembe véve én nem dobálóznék konkrét nevekkel a neten. Ami egyszer felkerül, az valamilyen formában megmarad, lehet pár év múlva elég cink lesz azt olvasni, hogy a monitortartó miatt nem vagytok barátok valakivel (wtf...).

Nem csak az süt le róluk hogy olyan csinálja, akinek fogalma sincs a dolgokról, de még rendkívül gyerekes módon is van az egész tálalva.

Ha eltekintünk attól hogy 11 éves vagy, feltételezhető hogy van normális képzelőerőd és eszed, amivel meg tudod tervezni hogy milyen legyen egy oldal, és meg tudod tanulni a sok kis egységet, amiből fel lehet építeni egyet. A HTML például egy logikusan felépített és egyszerű nyelv, aminek segítségével egy önálló oldalt is meg tudnál csinálni. Ez a Google Site féle megoldás egyrészt korlátozott lehetőségű, másrészt majdnem olyan komolytalan mint az összekattintgatós oldalak amik sablonokból állnak.

És ez csak a kreativitás kihasználásáról szól, még egy önálló oldallal sem tudsz csak úgy pénzt keresni csak úgy. Ennek legnagyobb visszatartó ereje maga a korod. Valahol be kell látni, hogy a pénzkereséshez megfelelő képesség és kor kell. Amit ilyen korban ki tudsz használni, azzal megpróbálkozhatsz, de az életben minden nem jön össze. Ha kicsit túllátsz a rövid távú szükségleteken, talán arra is rájössz, hogy most egy legó vonatért küszködsz, kiadod rá az ezreket, és az is nagy szó ha kb. 2 évig használod, utána porfogó lesz. Rengeteg olyan "értelmetlen" kiadás létezik, ami az adott pillanatban le tud kötni, de évek múlva visszatekintve csak azt látod, hogy megy a kukába több tízezer forintnyi olyan dolog, aminek az ára később nem csak hasznos lenne, hanem sokszor szükséges. Ezzel persze nem az a mondandó, hogy akkor mindenről le kell mondani és egy nem belátható jövő időre készülve tengődni, de érdemes priorizálni vagy csak olyan lehetőségeket keresni ami szintén szórakoztat, de azt egyszerűbb módon éred el.

És még mindig ott vannak a bónusz események, végső esetben egy születésnap vagy karácsony alkalmával is megszerezheted azokat a dolgokat, amik nagyon kellenek.

2012. jún. 21. 11:46
 27/29 A kérdező kommentje:

Én mindig karácsonra azt kértem mégsem kaptam meg!

És ez a klub gyerekeknek van nem ,,Felnőtteknek"

A gyerekek szeretik a színeket!

Ezt én is tudom mert még gyerek vagyok!

Én nem a weblapokból szeretnék majd élni!

Utó irat:

Ne sértsd a Google t mert apukám ott dolgozik!!!!!!!!!!!!!!

2012. jún. 21. 21:39
 28/29 A kérdező kommentje:

sites.google.com/site/klubakossal

klub.akossal@klub.hu

klubakossal.blog.hu

2012. jún. 21. 21:50
 29/29 anonim válasza:
Sima ügy. Gyermeknapi (vagy más) rendezvényen less el ötleteket. Pl.: megfelelő átmérőjű csövön körbe hajlított drótra fűzz gyöngyöket. A lányok hozzád fognak járni, mert jóval olcsóbb vagy , mint a bolt. Igen...karperec. Többre is jut, mint amit szeretnél. Ötlet-lopás nem szégyen.
2012. júl. 4. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!