tegnap írtam bele egy kicsit
az a baj hogy nem ismeri senki
sites.google.com/site/klubakossal
Szerintem a baráti körödben biztos , hogy vannak olyanok, akik lusták bizonyos boltban kapható dolgok beszerzésére, vagy kinézni apróságokat, hogy hol olcsóbb.
Itt kell bevállalósnak lenni, tájékozódni, hogy szinte van ahol jóval olcsóbban beszerzed, majd a legdrágábban beszerezhető helyhez viszonyítva, kicsit olcsóbban adod el nekik. És majd beindul az üzlet, de csak a rátermettségeden múlik.
Sok sikert!
Én is ennyi vagyok.
Szerintem indíts egy blogot valami tesóddal vagy haveroddal aztán írj valami jóról amit te is szeretsz és reklámokkal nagyon jól fogsz keresni.
Egy a baj, hogy csak akkor tudsz reklámokat kirakni mikor 100 nézője volt már az oldalnak.
Mondok egy oldalt aminek kevés a látogatója pedig jó.
UI: blog.hu-n ingyen tudsz csinálni. ;)
Vallalj otthoni munkakat szuleidtol zsebpenzert:
-lakas kitakaritasa
-elmosogatas, mikor sok edeny van, pl. hetvegi ebed utan
-osszes ablak es ablakkeret letakaritasa, erre ritkan van ideje a felnotteknek, ezert tobb szaz forintot is adna egy felnott
-bevasarlas
Pl. ha ugyes vagy, bevasarolhatsz a szomszed idos neninek, bacsinak is a piacon... tuti 1-2 szazast megerne nekik egy alkalom
-van a rokonsagban, szomszedban kisgyerek 3-4 eves, akire mar tudsz vigyazni? alkalmankent biztos ok is orulnenek, egy kis segitsegnek, egy kis zsebpenzert...
-ha olyan helyen laksz jo otlet a funyiras is, bar 11 eves gyereket nem biztos, hgy idegenkent megbiznek, mert veszelyes is lehet, elvaghatod labad, stb.
Picit durvabb, de pl ha osszeallsz egy baratoddal, kiprobalhatod a szelvedomosast is, egy vodor tiszta, picit mososzeres viz kell hozza. Keszulj fel, hogy elzavarhatnak...
Ha ugyes vagy, keszithetsz kis ajandektargyakat, fuzhetsz karkotoket, kis ekszereket (nem tul fius a tema) es ezeket penzert eladhatod barataidnak, vagy idegeneknek is.
Mire kell penz es mennyi? gyujtesz valamire? vagy csak jo lenne egy kis zsebpenz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!