Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szeezzek pénzt? 11...

Hogyan szeezzek pénzt? 11 éves vagyok.

Figyelt kérdés

2012. jún. 14. 20:19
1 2 3
 11/29 Pro Patria ***** válasza:
Hát ez attól is függ, hogy mennyi kell, és milyen sürgősen. Eltört egy váza?:)
2012. jún. 15. 17:24
 12/29 anonim ***** válasza:

Ez itt a reklám helye: [link]

Egy honlap így néz ki. :D

2012. jún. 15. 18:37
 13/29 A kérdező kommentje:

tegnap írtam bele egy kicsit

az a baj hogy nem ismeri senki

sites.google.com/site/klubakossal

2012. jún. 16. 09:18
 14/29 anonim válasza:
más színeket használj mert ezt így nehéz olvasni és megterheli a szemet. ha már magadról írsz, írj blogot, annak is elég ennyi webes tudás. ha olvassák barátaid, ismerőseid tehetsz ki hirdetéseket is, de akkor szüleid nevén kell mennyen mert 18 év alatt nem lehet.
2012. jún. 16. 10:45
 15/29 anonim ***** válasza:
Hát... fáj a szemem miután elolvastam. Szerinted ez így tényleg jó?
2012. jún. 16. 12:01
 16/29 anonim válasza:
Ilyen formaban ebbol egyenlore ha az egesz orszag nezne sem lenne belole penzed :P
2012. jún. 16. 13:08
 17/29 anonim válasza:

Szerintem a baráti körödben biztos , hogy vannak olyanok, akik lusták bizonyos boltban kapható dolgok beszerzésére, vagy kinézni apróságokat, hogy hol olcsóbb.

Itt kell bevállalósnak lenni, tájékozódni, hogy szinte van ahol jóval olcsóbban beszerzed, majd a legdrágábban beszerezhető helyhez viszonyítva, kicsit olcsóbban adod el nekik. És majd beindul az üzlet, de csak a rátermettségeden múlik.

Sok sikert!

2012. jún. 16. 19:11
 18/29 anonim ***** válasza:
Te még nehezen tudsz pénz szerezni, esetleg úgy, ha összerakod a zsebpénzed, a nagyszülőktől, ajándék helyett kérjél pénzt, de csak akkor, ha olyanra gyüjtöl, ami fontos, és nem valami ostobaság.
2012. jún. 17. 21:30
 19/29 anonim válasza:

Én is ennyi vagyok.

Szerintem indíts egy blogot valami tesóddal vagy haveroddal aztán írj valami jóról amit te is szeretsz és reklámokkal nagyon jól fogsz keresni.

Egy a baj, hogy csak akkor tudsz reklámokat kirakni mikor 100 nézője volt már az oldalnak.

Mondok egy oldalt aminek kevés a látogatója pedig jó.

UI: blog.hu-n ingyen tudsz csinálni. ;)

2012. jún. 18. 08:51
 20/29 anonim válasza:

Vallalj otthoni munkakat szuleidtol zsebpenzert:

-lakas kitakaritasa

-elmosogatas, mikor sok edeny van, pl. hetvegi ebed utan

-osszes ablak es ablakkeret letakaritasa, erre ritkan van ideje a felnotteknek, ezert tobb szaz forintot is adna egy felnott

-bevasarlas

Pl. ha ugyes vagy, bevasarolhatsz a szomszed idos neninek, bacsinak is a piacon... tuti 1-2 szazast megerne nekik egy alkalom

-van a rokonsagban, szomszedban kisgyerek 3-4 eves, akire mar tudsz vigyazni? alkalmankent biztos ok is orulnenek, egy kis segitsegnek, egy kis zsebpenzert...

-ha olyan helyen laksz jo otlet a funyiras is, bar 11 eves gyereket nem biztos, hgy idegenkent megbiznek, mert veszelyes is lehet, elvaghatod labad, stb.

Picit durvabb, de pl ha osszeallsz egy baratoddal, kiprobalhatod a szelvedomosast is, egy vodor tiszta, picit mososzeres viz kell hozza. Keszulj fel, hogy elzavarhatnak...

Ha ugyes vagy, keszithetsz kis ajandektargyakat, fuzhetsz karkotoket, kis ekszereket (nem tul fius a tema) es ezeket penzert eladhatod barataidnak, vagy idegeneknek is.

Mire kell penz es mennyi? gyujtesz valamire? vagy csak jo lenne egy kis zsebpenz?

2012. jún. 18. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!