Hogyan tudok haza kuldeni penzt Angliabol a legolcsobban?
Majdnem 1 honappal ezelott kuldtem haza penzt Magyarorszagra. Az egyik ismerosomre hallgattam, aki csomoszor csinalt mar ilyet. Vettem egy kepeslapot, bele a penzt, az egeszet beboritekoltam, majd ezt beletettem egy biztonsagi boritekba, majd feladtam siman. A levelem nem erkezett meg sajnos, a 100 fontommal egyutt. :( Nem kaptam semmilyen visszaigazolast a level feladasrol, igy reklamalni sem tudok(szerintem).
Lloyds-os angol es OTP-s magyar bankszamlaim vannak, de a Lloyds-os atutalas 20 fontba kerul, vagyis nem nagyon eri meg. Tudnatok esetleg javasolni valamilyen masik alternativat, amivel gyorsan es olcsobban tudok hazakuldeni penzt?
A valaszokat elore is koszonom!
Küldhetsz csekket, de annak a beváltása ha jól tudom most 21 nap.
és ballagj el a bankodba(vagy egy másikba) Angliában is van bank ahol szinte semmit nem kérnek az internetes utalásért. keress egy ilyen számlacsomagot és köss szerződést
Koszonom.
Az angol tudasom meg nem a legjobb, ezert nem nagyon szeretnek szerzodes kotni eloben meg ilyenek. Valaki egy masik kerdesnel emlitette a paypal-t,h ingyenesen lehet kuldeni penzt, tovabba olvastam meg,h tarskartya csinaltatasa is jo otlet lehet. Ezek jo megoldasok? Mit gondolsz, mit gondoltok?
A társkártya oké, ha fizetni akar vele, de nem jó pénzfelvételre, mert akkor nagy a díj.
paypal ingyenes, de oda is fel kellutalnod egyszer a pénzt a bankodból. Ha paypal és hitelkártya az viszont ha jól emlékszem 1 euró....nézd meg a paypal oldalán
Llyod classic számla esetén a bankkártya-használat:
1,5% a tranzakció költsége, de minimum £2.00 max. £4.50
Emellett azonnal forintot kap, nem is rossz árfolyamon váltva.
£200 / hó esetén a havi költsége £3.00, szerintem ez kibírható.
Debit cards: 1.5% of the amount with a minimum transaction charge
Visa sign, or over the counter at a bank (other than Lloyds TSB) or any of £2.00 and a maximum charge for each transaction of £4.50.
other outlet displaying the Visa sign Cashpoint® cards: 1.5% of the amount with a minimum transaction
charge of £1.50. Please note: there is no maximum transaction fee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!