Ha az Auchan-ban akarok venni egy Gitárt, kapok hozzá tokot, amiben haza viszem vagy azt külön kell megvennem ott vagy másutt?
Én is így gondoltam... hülyék lennének adni hozzá valamit :)
Köszönöm szépen! :)
Hm... bevásárlóközpontokban amiket láttam gitárokat, azoknak minimum 2 húrjuk nem volt meg. Persze ez a kiállított darabra vonatkozik, lehet, hogy a raktáriak még "jó" állapotban vannak... De láttam olyat is, ami úgy volt lefestve, hogy ha én csinálom, akkor is jobb lett volna.
Mindenesetre a lényeg:
Miért pont hipermarketban akarsz gitárt venni?
Nagyon rendesek vagytok a válaszokat illetően, nagyon szépen köszönöm!
Fekete fa gitár, 8000 ezer forintba kerül az Auchanban. De számít a véleményetek, bizonyára hozzáértők vagytok, köszönöm még egyszer a válaszokat.
Még nem vettem meg. Kénytelen leszek hát drágábbért, de legalább IGAZI gitárt venni. Megéri, szeretnék gitározni nagyon :)
Ja és még valami: mi a véleményetek erről?
Ha veszek egy fehér gitárt vagy sárgát (olyat, amire lehet firkálni) és rajzolgatok rá Alkoholos Filccel, aláíratom a barátimmal, szülőkkel, stb., rajzolgatgatok rá... azzal "tönkre teszem" a gitárt? Mi a véleményetek erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!