Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha az Auchan-ban akarok venni...

Ha az Auchan-ban akarok venni egy Gitárt, kapok hozzá tokot, amiben haza viszem vagy azt külön kell megvennem ott vagy másutt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 22:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Erősítő? :-/

Én Akusztikus gitárt szeretnék!

2012. febr. 16. 17:58
 12/16 anonim válasza:
Nyugodtan festhetsz rá, tehetsz rá matrcikát is nem lesz tőle semmi baja :) És azon gondolkodtál, hogy milyen márkájú gitárt szeretnél? Kb mennyit szánnál rá? Azt megjegyezném, hogy a Cort gitárok között is nézz szét! (Kiváló ár/érték arány)
2012. febr. 16. 19:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy klasszikus Cort gitárom van, 26-ért vettem. Ennyiért már fémhúros is van.
2012. febr. 17. 05:52
 14/16 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod, hogy meg akarsz tanulni gitározni akkor drágább hangszert válassz. Egy jó, minőségi hangszer nagyon jó befektetés hosszú távon. HA ez csak egy pillanatnyi fellángolás a hangszer iránt akkor meg vedd meg a legolcsóbbat, aztán miután meguntad a próbálkozást dobd ki. :-) Jah. és keress gitár tanárt, sokban fog tudni segíteni az alapok elsajátításában.
2012. febr. 21. 06:35
 15/16 A kérdező kommentje:

Tehát: igen, komolyabban gondolom, igaz, az együttes alapítástól kicsit félek, tehát az már annyira nem komoly, de az álmaimban van, és ahhoz, hogy egy együttesem legyen, mindenképpen szeretnék, vagy gitározni vagy dobolni (e-két dolog között tengek-lengek, de a gitár mellett döntöttem). Szóval ami a gitárt illeti, komolyan gondolom :) Márkát illetően... öö... nem vagyok ezzel tisztában sajnos, de továbbra is csak a magamét tudom mondani, hogy Akusztikus gitárt szeretnék... olyan egyszerű alakút... az árakat illetően 25 ezret vagyok hajlandó rászánni.

Bocsi a hülye válaszért, de most keltem csak fel, nagyon kómás vagyok, később meg elfelejtenék visszaírni!

2012. febr. 22. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Ennyiért már kapsz használható gitárt, fém- és nylonhúrosat egyaránt. A Cort jó márka, ha viszel magaddal valakit, aki segít, az még jobb. A nylonhúros (klasszikus) gitárnak szélesebb a fogólapja, kisebb a húrnyomása, szerintem könnyebb rajta játszani, de a fémhúros sokkal tökösebb hangzást ad, hangosabb is, igaz, az első időkben sokat fog fájni az ujjad. Nézz videókat youtube-on, hallgass gitárokat. Jó tanulást!
2012. febr. 22. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!