Milyen anyagi helyzetben vagytok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 13:02
2/6 anonim válasza:
Nem adom le az adóbevallásom neked, de jó. El tudom tartani a feleségemet, fenn tudom tartani a házat, és a kocsit neki is meg magamnak is. Kell ennél több? Szerintem nem. És normális munkám van, nem lopok-csalok-hazudok érte.
3/6 anonim válasza:
mit foglalkozol te azzal , hogy másnak hogy megy ? magaddal foglalkozzál
4/6 baranyi kálmanné válasza:
Hát én elég szarul 13 évig dolgoztam januártol munkanélkűl ,vagyok.Meg kell gondolnom hová teszem a pénzt.
5/6 A kérdező kommentje:
utólsó neked külön köszönöm!
Mi lakásunkat (kertes ház)ujitjuk.Remélem még mielőtt megszülök addogra megtudjuk csinálni. De elég húzós a dolog. Vagy gyorsan ,de hitellel, vagy lassan saját pénzből ,mi a saját pénzeset választottuk
2009. júl. 1. 13:54
6/6 anonim válasza:
Csalt a legutolsó munkáltatóm, most így vagyok munkanélküli. Eljárás megy ellene. Szerinted? Te szerencsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!