Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudtok nekem részletes leírást...

Tudtok nekem részletes leírást adni a Dubliról? Elsősorban azok véleménye érdekel akik a rendszer tagjai.

Figyelt kérdés
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy megéri - e elkezdeni és hogy mennyi kezdőtőke kell hozzá. De érdekelne a Dublizer nevű program az Xpress pénzeskártya aukció, kreditek használata és a Golden team. A válaszokat előre is köszönöm.

2012. máj. 28. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
miért nem lottózol inkább? az egyszerűbb...
2012. máj. 28. 12:46
 2/5 anonim válasza:
Lottó...?! Hasznos válasz. Grat.
2012. máj. 30. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Egészen pontosan mire vagy kíváncsi?

Kezdőtőke sok dologtól függ, pontosan melyik része érdekel? Részvény, Reklámkampány, Aukciók?

Golden team alatt, ha a Dubli Golden Team-re gondolsz azt felejtsd el, nagyot akartak alkotni vele, most ott tartanak, hogy pereskednek ellenük.

2012. jún. 29. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem. Az nemtúl bíztató.

De amúgy az Xpress érdekel jobban , csak nemtudom érdemes-e pénzt fektetni bele. Mert olvastam, hogy csak akkor érdemes ha nagy kredit csomagot veszünk(pl.: Bronz csomag)

2012. júl. 2. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:

azon gondolkoztál már, hogy mégis miért lenne érdemes? Szerinted maga a dubli miből él? Véletlenül sem a birkaként csatlakozók kreditvásárlásaiból, ugye?

Ezt csinálja: "figyeljetek, barmok: itt vagytok 20-an, adjatok nekem fejenként száz forintot. Ezzel van 2000 forintom. Cserébe valamelyikőtöknek odaadok ezret. Jó buli, nem? Egy százasért kapsz egy ezrest!"

2012. júl. 2. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!