Címerezésről mesélnétek nekem?
Figyelt kérdés
186cm és 72kg vagyok, nagyon szeretek mozogni nem vagyok megijedve a munkától de nagyon kipróbálnám, legfeljebb belém köt a főnök felpofozom annyit megér, de mégis mire készüljek. Ha lehet mindent írjatok le róla. Előny, hátrány, mit vigyek meg stb. mindent2012. máj. 26. 14:19
11/17 anonim válasza:
A 20 centisek csak nem fejlődtek ki normálisan, kevés tápanyag jutott neki vagy nem tudom.
Annyit megér, főleg ha az a nettó kereset.
12/17 A kérdező kommentje:
A hét mindennapján lehet (kell) menni?
2012. máj. 26. 15:35
13/17 A kérdező kommentje:
Június 20-tól lehet menni és nem 532 hanem 535Ft/h és 06:00-14:30 ig...
2012. máj. 26. 15:37
14/17 anonim válasza:
Nálunk lehetett, és azt hiszem vasárnapra többet kaptunk.
Közben megtaláltam, idén a minimális bruttó órabér 535ft.
Itt: [link]
is 535FT-ot írnak, így nagy valószínűséggel bruttó. A keresetedből levonásra kerül 16% SZJA. Így a nettó órabéred 449,4FT (ezt kapod kézbe). De telefonon érdeklődd meg.
Forrásom: [link]
15/17 anonim válasza:
16/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen ennyi talán elég is lesz, aztán a többi meg majd eldől, ha most június 20-tól lesz kb. meddig tarthat?
2012. máj. 26. 15:49
17/17 anonim válasza:
Szia!
Előre nem mondanék semmit, pontosan ott dolgoztam tavaly ahol te idén fogsz, ha gondolod írj privit, mindent elmagyarázok ha érdekel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!