Kukorica címerezésről van valakinek tapasztalata?
van, reggel még hűvös van és harmatos a kukorica
tehát ahogy reggel sétálsz a sorok között és mire kiérsz a végébe csurom vizes leszel, ezután jön a melegedés... ez eleinte jó mert megszáradsz és kellemes lesz, de 10 óra után hőség van, nagyon meleg van és a kukoricában még fülledtebb az idő
és ha esik az eső akkor sem állt a munka, ezért jó ha van esőkabátod, esőben és utána előfordul a sok sár, tehát ne a legújabb márkás cipőbe menj
.
2 nyáron voltam és azt hiszem 411 ft/óra volt
kajának szendvicset vittem, és ásványvizet (amit előfordult hogy fagyasztva) fagyasztott víznek hátránya, reggel nem tudsz inni mert jég meg hűvös is van
de délután már jó, felenged és hideg marad (no persze nem a végtelenségik)
vécé?
a kukoricatábla végén lévő erdő... esetleg
a címerezés úgy zajlik, hogy:
2 apasor 4 anya 2 apa és 4 anya... (2 féle kukorica van a táblán) ezeket ránézésre is el lehet különíteni
a lényeg hogy az apáknak kell beporozni az anyákat, és ezért az anya kukoricákból kell kihúzni a címert, azt biztosan láttál már... ha máshol nem a bioszkönyvben.. a porzója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!