Mesélnétek a Tescoban betöltött diákmunkáról?
Elsősorban azt szeretném tudni, hogy hogyan folyik a kezdeti betanítás, mikortól megy élesben, mire kell nagyon odafigyelni, megjegyezni. Hiány esetén, vagy olyan esetben, amikor az emberre akarnak sózni valamilyen hibát (sajnos sok ilyenról hallani) mi a teendő?
A válaszokat előre köszönöm! :)
Én árufeltöltőként szoktam Tescóban dolgozni.
Amikor először voltam, röviden elmagyarázták, melyik terméket hogyan kell tölteni, mire figyeljek stb. Utána önállóan csináltam, de ha nem találtam valamit vagy nem volt egyértelmű, megkérdeztem az ott dolgozókat, mindig segítettek.
Nem voltak eddig negatív tapasztalataim, pedig már sokszor voltam ott dolgozni.
Köszönöm a válaszod!
Azt elfelejtettem leírni, hogy engem pénztárosként fognak alkalmazni, mert csak ott van hely.
Hogy sikerült bekerülnöd?
Írtad, hogy csak pénztárnál van hely..
.
akkor te magad találtad a melót és versengened kellett további 100 jelentkezővel, vagy protekciód volt?
Főiskola? esetleg egyetem?
mondjuk gondolom...
hogy fősulis vagy egyetemista vagy-e! :)
és pesten vidékiként esetleg?? :)
Most érettségizek, és jövőre Pestre megyek valószínűleg tanulni.
De miért fontos?
mert kém vagyok az orosz kormányak! :)
ugyan miért?
csak kíváncsi vagyok más hogy csinálja mert én is jelentkeztem fősulira szeptembertől de ktg.-térítéssel és kíváncsi vagyok milyen könnyen lehet melót találni mert az kellene, méghozzá akár diák is, mert szombatonként majd nem ártana bejárnom nekem sem órákra. :)
Hello Kedves "Kérdező" !
Sajnálom nagyon, hogy nem tudok segíteni, de még fiatal vagyok és még csak árufeltöltő munkát végezhetek. Ha betöltöm a 18. életévemet én is szeretnék "beleszagolni" a pénztárkodásba. Ne haragudj, de láttam, hogy megemlítetted, hogy pénztárosként fognak alkalmazni a Tescoba, ezért mesélnél majd? Ugyan ezekre lennék kíváncsi amire te is, legfőképpen, hogy mire kell majd oda figyelnem. (Ne haragudj, hogy nem tudtam segíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!