Internetes penzkereses?
Figyelt kérdés
Milyen ötletetek van?
Esetleg PTC?
A PTC OLDALAKON korlátozott hogy napi hány hirdetesre lehet kattintani?
2012. máj. 22. 16:45
1/3 anonim válasza:
Ptc-t próbáltam régen.
Egyik oldalon se volt akkor annyi hirdetés hogy megérje.
Napi 3, meg napi 5 meg ilyenek.
Szerintem az ilyesmivel csak rajtad fognak pénzt keresni:)
Olyasmivel tudsz ha pl csinálsz egy blogot amit naponta sok ezren olvasnak, és raksz ki hirdetéseket. Mással szerintem nem nagyon. Vagy esetleg weboldal ahova emeltdíjas sms-el kell regisztrálni. De ehhez valami extra tartalom kell.
2/3 anonim válasza:
A semmiből nincs pénz, először kell valami tartalmat is csinálni, amit aztán el lehet adni. Az előző a blogot írta példának, de ha van némi esztétikai érzéked és tudásod egy-két rajzprogramban akkor design-oldalakon is lehet keresni, a stockphotozás is népszerű hobbi és profi fotósok körében, de ismerek olyat is aki sportfogadásban nyerészkedi, megint más a nyereményjátékokat és pályázatokat bújja.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. máj. 22. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!