Plus 500-l már valaki foglalkozott már komolyan? Ha igen az írjon tapasztalatot és véleményt!
Hát erre rá kell feküdni komolyan és foglalkozni vele, tanulni.
Kezd deviza váltogatással. Most erős a forint vegyél eurót.
hát nem tudom jelenleg a vétel 290,63
eladás meg 289,98 :S
de viszont volt hogy a napokba felment az eladás 294-re.
nehéz jó pillanatokat elkapni :S
Ezt komolyan kérdezed? Sajnos sokan hisznek még a mesékben, hogy ezzel vagy azzal gyorsan meggazdagodnak. A forex is ilyen. Ez egy szakma, csak azok tudnak pénzt csinálni vele, akik megtanulják és betartják a "játékszabályokat".
Demó az egy jó játék de pénzt ne tegyél bele, mer úgy is elveszi a "piac".
Ha van elég pénzed fordulj profikhoz, akik TARTÓSAN eredményesen kereskednek. (a forex robotokat is kerüld, szerintem)
Üdv L.
Ja a lényeg, több ismerősöm nem kapta vissza a pénzét vagy nyereményét... (plus500, iforex)
Ha gondolod privibe elmagyarázom, hogy hogyan működik a "rendszer".
"hát nem tudom jelenleg a vétel 290,63
eladás meg 289,98 :S "
Ez mindig így lesz, szokj hozzá! Valamiből a váltóknak is meg kell élni, nem?
Hát nem arra gondoltam, hogy aznap add el az euródat :)
De vedd észre, hogy most van egy jó kis volatilis helyzet a devizapiacokon:
- a forint izomkodik, hogy lemenjen 290,- alá
- a dollár és az euró egymással harcol az új vezető szerepért
- a jen és a svájci frank baromi erős, mert hagyományosan ők a menekülő valuták, a "tuti" és néha a helyi jegybankok próbálják legyegíteni
- a kínai yüan töretlenül erősödik
Ezeknek a figyeléséhez nem kell annyi idő, mint a forexhez és szépen lekereskedhetők. Közben teheted betétbe, ami kamatozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!