Hogyan kereshetnék pénzt online? Szeretnék egy kis plusz zsebpénzt, tudnátok valamit ajánlani? (16 vagyok)
A korod kissé akadályozó tényező, de szülői segítséggel sok dolog kezelhető! Az ambíciód pedig nagy előny!
A szkeptikus véleményt megértem, bár csak részben értek vele egyet.
Valóban sokan próbálnak mások munkájából előnyt kovácsolni, úgy, hogy ők nem adnak cserébe más előnyt.
Sokan pedig pont a csillogó, könnyen szerzett előnyök álmait árulják sok pénzért.
A kapzsiságra építenek!
Arról tudod felismerni a lufikat, hogy a sikert, a gazdagságot, a munka nélküli jólétet vetítik eléd.
Sok rendszer van (pl. néhány MLM rendszerű) ami reális hátteret teremtett és komoly invesztíciókat hajtott végre, hogy megossza másokkal előnyeit. Sajnos sokan figyelmen kívül hagyják az alapvető logikát. 0 pénzből, 0 forintot lehet szétosztani. Valós teljesítmény (termelés, értékesítés, szolgáltatás fejében járó megtermelt ellenszolgáltatás /pénzmozgás/), hozzáadott érték nélkül nem keletkezhet valós eredmény. A legtöbben ezekhez a rendszerekhez abban a reményben csatlakoznak, hogy majd mások sok pénzt fognak termelni, és abból ők jól járnak. Csak ez a hozzáállás másolódik, és ezért nem termelődik többlet amit szét lehetne osztani. Ezért csalódottan távoznak és hirdetik, hogy nem működik stb. és vándorolnak tovább a következő éppen aktuális új rendszerhez, és kezdődik elölről. Ezért mindenki negatívan áll az ilyen rendszerekhez.
Megjegyzem és is irtózom, és menekülök az ilyen rendszerek megkeresésétől. A különbség, hogy én az emberi hozzáállás miatt.
Tehát van és tudok is ajánlani néhány normális feladatot, amiből némi zsebpénzed biztos tud lenni, azt már privát mailben. Ha valakit érdekel írjon!
www.megatypers.com-on lehet captchákat irogatni - akkor csinálhatod amikor akarod és annyit amennyit akarsz
Ha érdekel itt az invitation code: 1Q68
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!