Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amikor kuponnal vásároltok,...

Amikor kuponnal vásároltok, nem érzitek, hogy más a kiszolgálás?

Figyelt kérdés
Akciós kuponoknál sok esetben azt tapasztaltam, lekezelően bánnak a vásárlóval, nem mint teljes értékű ügyfél. Nem mindenhol, tisztelet a kivételnek.
2012. máj. 16. 14:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
En is voltam fodrásznál. Budán. Annyira kellemes volt. Oda fogok járni. Kérdeztem töle h miért kérdezte meg h kuponos vagyok e. Azt mondta azért mert nem ismert előtte. És a pláne az egészben hogy a jövőben is ha megyek hozzá nekem ugyanez lesz az ár! Ezen felbuzdulva kozmetikaba is bejelentkeztdm oda. Ő is megkérdezte h kuponos vagyok e. És kérte h smsben küldjem el a kupont. Nekem nem tetszik .ez. Neki már megvan a pénz mert kapni fogja a kuponos oldaltol
2012. jún. 9. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!