Amikor kuponnal vásároltok, nem érzitek, hogy más a kiszolgálás?
előfordul, igen
ahogy írod is, nem mindenhol, volt már olyan, hogy egyáltalán nem éreztem, hogy kuponos vagyok, de találkoztam olyan hellyel is, ahonnan rossz szájízzel jöttem el és ha fizetnének, akkor sem mennék vissza, nagyon megvárattak, flegmák voltak.
Dehogynem! Én már nem is veszek ilyen kuponokat, mert mindig ráfáztunk. Voltam ilyennel lábmasszázson, étteremben, rendeltünk pizzát és inkább fizettünk volna rendesen, de olyan kaptunk is meg nem is érzésünk volt.
A pizzások voltak a legszemetebbek, este 7-kor felhívtuk, hogy bónuszos pizzát szeretnénk és mondták, hogy nem tudnak kiszolgálni, 1 nappal előtte kellett volna szólni! Pedig este 11-ig nyitva voltak. Étteremben pedig olyan rossz helyen kaptunk asztalt, hogy élvezhetetlen volt az ebéd, a pincérek oda se jöttek hozzánk. A masszázs meg egy elkapkodott bénaság volt, a férjem ha megmasszíroz, jobban esik, mint amit az a masszőr adott, arról nem beszélve, hogy az útiköltség, parkolás stb. még többet kivett a zsebünkből.
én még kuponnal nem vásároltam, de kedvezményes kártyával igen, ruha boltban és mivel nekem számlát kell gyűjtenem ezért kértem is csak jól elzavartak, hogy mit képzelek én, akciósan vásárolok és még számla is kéne.
Magamba gondoltam, hogy Anyád
de szerencsére ott volt anyum is aki eladó és úgy kiosztotta a pénztáros nőt, hogy az köpni nyelni nem tudott, és mint a kis angyal úgy írta a számlát
általában már telefonon kérdik a bejelentkezésnél mondjuk orvosnál vagy masszázsnál, fodrásznál
nyilván egy pizzarendelésnél ezt jobban lehet titkolni, de ahol időpontot kell foglalnod előre, ott kiderül hamar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!