Mennyire lehet átverés egy itthoni munka?
Ne fizess semmit, ez átverés azoknak, akik még nem ismerik ezt a trükköt.
Befizeted, aztán kapsz egy használhatatlan prospektust, vagy még azt se. Azért csak hatszáz forint, mert ha sokkal több lenne, akkor eszedbe se jutna befizetni.
Elég, ha naponta csak három-négy palimadár akad horogra nekik, aki befizeti ezt a kis összegecskét, máris megvan a kis mellékes napi bevételük.
Mégegyszer: Ne fizess senkinek semmit. Ez egy átverés!!!!!!
Ahol már fizetni kell az átverés.Régen fiatalon én is próbáltam ilyet,küldjek el x összeget,elküldtem,utána jött egy következő lépés küldjek el még egy összeget,utána az lett volna a feladatom hogy hirdetésbe én is meghirdetem ezt a munkát és nekem és küldenek majd pénzt az érdeklődők.Fiatalon nem mentem bele ebbe..
Ingyen pénz ma nem létezik.
Én ptc-zek,surfabrozok,de ezekkel nagyon kevés pénz gyűlik össze.Az otthoni munkák többsége piramis vagy mlm.Esetleg mlm-el próbálkozz hátha azzal tudsz valamit keresni bár ezek termékre épülnek,és valamennyi saját kezdőtőke kell hozzá.
Esetleg ha an valamilyen jó honlapod tegxél ki hirdetéseket pl. adsense,etarget
de ezzel sem fogsz tudni sokat keresni
Vagy próbáld meg ezt
[link] telemarketinges otthoni munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!