Nemrégiben belefutottam egy oldalba és elgondolkodtatott. www.csalás. Info Szerintetek van értelme egy ilyen kezdeményezésnek?
Nekem a csalás.lap.hu jött be, de ennek is örülök, sok hasznos infó közül szemezgethetek itt.Kösz az ötletet!
Szerintem egyébként van értelme, hogyne lenne, nem árt, ha lerántják a leplet a csalókról, sajnos így is marad épp elég becsapható, naív alany.
LOL, a pofátlanságnak is van határa! :D Leírják, hogy mitől csalás a csalás, aztán jön a legtipikusabb átverés, amivel találkozol:
"Hasznos és átverés mentes infó:
Pénz- és vagyonteremtés pénz nélküli trükkjei!
Tippek trükkök, gyakorlatban alkalmazható információk, melyek segítségével növelheted vagyonod, csökkentheted kiadásid."
Nincs bezárva.
Próbáld újra.
Aki itt vádaskodott legyen kedves, ossza meg velünk is bizonyítékait! Persze ha vannak!
Szerintem ezt a reakciót mint rágalmazást teljesen érthetően kifejti az oldal!
Idézem mert hasznosnak vélem, szerintem támogatni kellene a kezdeményezést és nem irigykedni!
"Ha valakit a megfelelő információk és bizonyítékok hiányában megvádolsz, állításaid csak feltételezésekre, hasonlóságokra építed ugyan olyan kárt okozol mintha állításod igaz lenne, csak ebben az esetben a csalást Te követed el, mert másokat valótlan információkkal megtévesztesz, tévedésben tartasz és érzelmeikre (félelmükre) hatva manipulálod őket."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!