Vaterán 59. 000 ft-al átvágtak. Mit tegyek?
iPhone 3gs-t akartam venni de utánvétnél mikor kibontottam egy kínai klónt kaptam, aminek be volt törve a kijelzője.
A Rendőrség szerint a pénzt már nem kapom vissza.
Itt a csaló adatai:
Poór István
Nagykanizsa
telefon szám: 30/8451982
Mit javasoltok? Hogy lehetne behatjtani?
Azt javaslom, hogy a Vateráról utánvéttel SOHA ne vegyél értékes műszaki cikket.
Most meg tegyél feljelentést, és dolgozd fel, hogy ezt most sajnos elbuktad.
Esetleg keresd meg valahogy a csalót, és önbíráskodás nélkül, csak mond el neki, hogy feljelented, és eddig hajtod az ügyet, amíg le nem csukják, ha nem fizeti vissza a pénzt.
Minimum, hogy mész a rendőrségre, és ismeretlen tettes ellen feljelentést teszel, és csatolod a rendelkezésre álló papírokat.
Ha persze figyelmetlen voltál, és valóban egy klónt hirdettek, akkor beszoptad. Az senkit nem érdekel, mit AKARTÁL venni. Az a fontos, hogy a szerződésben (termékleírás) mi szerepel.
ez kamu te nem jártál rendőr örsön ha pedig tényleg ezt mondta egy rendőr akkor menny egy másikhoz és tegyél panazst ellene.
Kinába utaltam anno pénzt átkurtak de a jardok visszahozták a pénzem 1ho alatt!
amit te írsz az egy szimpla csalás te bejelented és már 10perc múlva indul is a helyi hatóság és bekisérik az örsre az illetőt!
Cigány volt az illető.
Jogi úton mennyi eséllyem van rá?
Jelentsd fel.
És tanulj az esetből. Esküszöm nem értem, hogy képes valaki ilyen értékű holmit megtekintés nélkül megvenni. 10 ezernél drágább termék esetén csakis személyesen szabad átvenni az árut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!