Vaterán, hogy tudok eladni valamit?
Figyelt kérdés
Azt írja az oldal, hogy 100 ft ot kell utalni de nekem mondta még valaki, hogy anélkül is fel lehet rakni terméket. Nem mintha sok lenne az a 100 ft csak valami internetbankot kéne létrehozni és azt se tudom mi az xD2012. febr. 17. 14:59
1/9 anonim válasza:
Én nem tudok semmiféle internetbankról, hol hallottad, olvastad ezt? A vatera oldalán?
2/9 anonim válasza:
Ahhoz, hogy teljes jogú tag legyél, azaz eladóként megjelenhess, közölni kell a bankszámlaszámod és 100 Ft.-ot kell utalni róla a Vaterának.
Ez a pénz a Tied, első vásárláskor jóváírják, mindössze számlaszámod létezését és valódiságát igazolja..
A feltöltési díj csak akkor kerül felszámításra, ha nem kel el a cucc...
3/9 A kérdező kommentje:
Jó de hogyan kell elküldeni ezt a 100 ft ot? Milyen bankot kell megadni? Mert gondolom az is fontos, hogy milyen bankhoz tartozik a számlaszám ...
2012. febr. 17. 20:00
4/9 anonim válasza:
Gondolom van egy bankszámlaszámod (kell lennie, mert enélkül nem tudsz Vaterázni), ezt kell megadni..
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok:
2 bank kell és számlaszám:
Az egyik a Tied, innen fogsz utalni, a másik a Vateráé, ide fogsz utalni, ezt a bankszámlaszámot természetesen megkapod.
6/9 A kérdező kommentje:
Jó de nem értitek? Az én számom takarékszövetkezethez tartozik és az érdekelne a vatera számlaszáma milyen bankhoz tartozik ... Kérdezték, hogy melyik bankhoz utalnám a pénzt de ilyen nincs megadva az oldalon csak a szám meg, hogy tüntessem fel a nevem és kész ennyi.
2012. febr. 17. 20:41
7/9 anonim válasza:
Értem, akkor a Vaterát kérdezd, mert én sem tudtam korábbi fizetéseimet átnézve kitalálni.
Nekem van egy bankszámlaszámom a Vateránál (egyébként OTP-s vagyok), én erre a saját Vaterás számlára utalom a fizetnivalómat.
Sose kérdezték az melyik bank (nem is találtam nyomát)
8/9 anonim válasza:
Ha ennyit nem értesz meg akkor szerintem hagyd az egészet, mert a termék feltöltés is ilyen "bonyolult".
9/9 A kérdező kommentje:
Jófogáson eladtam a terméket. Azért köszönöm a válaszokat :D
2012. febr. 25. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!