Vaterán 59. 000 ft-al átvágtak. Mit tegyek?
iPhone 3gs-t akartam venni de utánvétnél mikor kibontottam egy kínai klónt kaptam, aminek be volt törve a kijelzője.
A Rendőrség szerint a pénzt már nem kapom vissza.
Itt a csaló adatai:
Poór István
Nagykanizsa
telefon szám: 30/8451982
Mit javasoltok? Hogy lehetne behatjtani?
Egyébként meg - ne haragudj - nem hiszem el az egészet. A cigányozással lett végképp hiteltelen.
Ha valaki át akar verni, akkor nem egy kínai klónt küld, hanem SEMMIT, mert még a postaköltséget is sajnálja.
Vagy éppen elnézted a hirdetést, van ilyen.
Biztosan nem néztem el egyértelműen cigány és a képen eredei készülék volt a csávó meg ebből él (rendőrök is mondták). Mellesleg mivel utánvéttel küldte, így nekem én álltam a postaköltséget. Vaterán már kitiltották, szóval max "renick-el" tud újra bent lenni moleskam a nick-je.
Nincs megoldás. Azt ugyan lehet bizonyítani, hogy átutaltad a pénzt, de azt nem, hogy mit kaptál érte. Lehet, hogy semmit, lehet, hogy egy kínai gagyit, lehet, hogy eredeti iPhone-t. Mivel nem készült adásvételi (amiben az IMEI szám szerepel), semmit nem tudsz rábizonyítani.
Ettől függetlenül fel lehet jelenteni, de nem sok sikert jósolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!