Mi értelme van hogy kapok a cégemtől SZÉP kártyát (K&H-s) ha sehol nem tudom még használni?
Figyelt kérdés
A régi cafatéria rendszer sokkal jobb volt!2012. márc. 16. 18:57
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
szerintem rengeteg helyen használhatod
3/12 A kérdező kommentje:
Igen,olvastam én is a listát,hogy hol fogják elfogadni. De gyakorlatban ez nem müködik.
csak egy pl: Zalaegerszeg Picoló étterem,a lista szerint elfogadják,ám még nincs kiépítve a terminál és még csak azt sem tudják meg mondani hogy mikor lehet majd használni.
De Keszthelyen is jártam már így
2012. márc. 16. 19:09
4/12 A kérdező kommentje:
és webes hasznbálatot sem tudták hogyan müködik
2012. márc. 16. 19:10
5/12 anonim válasza:
Semmi értelme. A fizetéshez kellett volna csapni az összeget.
6/12 A kérdező kommentje:
vagy ha marad minden a régiben az is jobb lett volna
2012. márc. 16. 19:43
7/12 anonim válasza:
Én egy elfogadóhely vezetője vagyok.
Tény, hogy a mi terminálunk sem fogadja el, ezért azonnal váltottam és jövő héten egy másik banktól már kapunk megfelelőt.
Addig interneten keresztül fogadjuk el: bejön a vevő, átadom neki a gépet és mintha bankkártyával vásárolna egy webáruházban, levonjuk az összeget, kinyomtatom a bizonylatot neki.
Szóval működik.
Ha internet sincs, akkor telefono is lehet intézkedni.
8/12 anonim válasza:
Kérdező! Csak nem Zalaegerszeg legnagyobb vállalatánál dolgozol (szándékosan nem írok nevet)? Az ottani vállalati éttermekben (legalábbis az A-ban) már ki van építve a terminál, talán hamarosan használni is lehet (a listán már fent van).
9/12 A kérdező kommentje:
de,igen ott dolgozom. A barátnőmet szerettem volna egy évforduls vacsival meglepni ha már ilyen hülye kártya van,de ott nem jött össze a dolog
2012. márc. 16. 20:18
10/12 anonim válasza:
melyik cégnél vagy és mikor kaptad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!