Mennyire csökken még le az aktív korúak ellátása ?
Figyelt kérdés
FOGLALKOZTATÁST HELYETTESÍTŐ TÁMOGATÁS összege?
28 500 ft- ról msot 22500 ft lett
2012. ápr. 11. 18:48
11/15 anonim válasza:
A sárga földig! Ameddig a kormány pofájához fér. Cél: a népírtás! Hajrá Magyarország!
12/15 anonim válasza:
Egy ismerősömnek a Polgármesteri Hivatalban mondták,hogy májustól 17.000.- Lesz
13/15 anonim válasza:
Valaki beosztaná nekem ezt a tervezett 17 ezer forintot? De jusson ám mindenre!
14/15 anonim válasza:
Első vagyok. A határozattal együtt adtak egy igazolást, hogy jogosult vagyok kedvezményes utazásra a helyi járatokon. Be kellett mutatni a bérletpénztárban és egy fényképet vinni. Kiállítottak egy Nyugdíjas Igazolványt és mellé a féláras bérlettel járhatok. :)
23N
15/15 anonim válasza:
13.
A segélyt nem is azért adják, hogy mindenre jusson. Azért kapod, hogy amíg rendes munkát nem találsz, éhen ne halj. azért durva lenne, ha mindenre jutna belőle. Akkor senki se dolgozna, mindenki segélyt akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!