Ki van még elmaradva a csekkekkel és mennyivel? Hogy oldjátok meg ezt a kétségbeejtő helyzetet?
Teljesen magam alatt vagyok. Dolgozunk rendesen, nem élünk nagy lábon, nem pazarlunk, mégsem élünk meg mostanában. Van olyan csekkem, amit már 2 hónapja nem adtam fel és e hónapban is lesz. Az elmaradásom most 60 ezer mindennel együtt és csak sírni tudok, hogy nem tudom megoldani.
Más is van ilyen helyzetben?
Nem értetted meg íráson lényegét.
Azzal egyetértek, hogy a nyugati bérek magasabbak.
19.34-nek
Azért kell a heti két húsadag, mert mint írtam, vannak gyerekeim és a fejlődéshez szükséghez. Az etiópiai árvák iránt érzett részvétem nem fogja a sajátjaimat egészségesség tenni.
Amikor mi vállaltuk a gyerekeket, akkor erről álmodni sem mertünk, hogy egyszer ez lesz.
Nem térek magamhoz...
A négy gyerekes anyuka vagyok (második válaszoló). Két diplomám van, tehát nem a képzettség a hiba. Arról nem tehetek, hogy mikor tanultam, akkor még meg lehetett élni pedagógus diplomákkal is. Ma nyomorúságos fizetésem van egy komoly, felelősség teljes munkában. Ha maradni akarok kérnek még egy diplomát, ami kb. 600 ezer ft-ba kerül (persze semmit nem fizetnek bele).
A gyerekeket mikor vállaltam (20 éve, 13 éve stb) még közel se voltunk a válsághoz.
S mint írtam még plusszban vállalkozunk is, de Magyarország egy döglött hely!!!
Az éhező árvák, pedig a kormány jó "fogása". Hidd azt milyen jó Neked!
Mikor láttál angolokat, németeket mutogatni, hogy ők hogyan élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!