Ki van még elmaradva a csekkekkel és mennyivel? Hogy oldjátok meg ezt a kétségbeejtő helyzetet?
Teljesen magam alatt vagyok. Dolgozunk rendesen, nem élünk nagy lábon, nem pazarlunk, mégsem élünk meg mostanában. Van olyan csekkem, amit már 2 hónapja nem adtam fel és e hónapban is lesz. Az elmaradásom most 60 ezer mindennel együtt és csak sírni tudok, hogy nem tudom megoldani.
Más is van ilyen helyzetben?
Igen, a családok kb. 50%-a. :(
Kitartás!
Mi is. 4 gyerekkel. Dolgozunk, vállalkozásunk is van. Forgalmunk tavalyinak harmada.
Kétségbeejtő!!!
Sajnálom, hogy más is van ilyen helyzetben. :(
Nem látom a kiutat, nem látom a megoldást. Nekünk is több gyerekünk van, és mikor most összeszámoltam a csekkeket, elbőgtem magam. Már húst sem eszünk, csak heti kétszer. Sokkal kevesebb pénzből pár éve még vígan elvoltunk!
Könyörgöm, miért bántanak minket???
Tudom, nem vigasz, de nem vagy egyedül. Sajnos ma már alig van olyan család, akik kényelmesen meg tudnak élni. Vagy szegények, vagy milliárdosok az emberek...ilyen lett a világ. Nálunk nincs gyerek, a párommal élünk kettesben egy kis albérletben, de fillérre ki van számolva minden. Ha bejön valami extra kiadás, akkor úgy elúszunk, hogy csak na. A szüleim segítenek ugyan, de ők sem tudnak sokat adni. Arra jó, hogy ne éhezzünk hónap végére, de kifizetetlen számláink nekünk is vannak. Borzalmasan dühít, hogy gyakorlatilag még mindig rá vagyok utalva a szüleimre, mert ha nem segítenének, akkor teljesen esélytelen lenne a megélhetésünk. Szeretnék kisbabát, de fogalmam sincs, mikor normalizálódik annyira a helyzet, hogy bevállalhassam :(
22L
"Könyörgöm, miért bántanak minket???"
Szerintem senki nem bánt, egyszerűen annyi a probléma, hogy a bevételetek nem fedezik a kiadásaitokat. Vagy spóroltok még jobban amin csak lehet, vagy továbbra is nem adjátok fel a csekkeket, de akkor előbb-utóbb ki fognak valamilyen szolgáltatást kapcsolni.
Még mielőtt valaki avval jönne, hogy de nyugaton más a helyzet, annak elárulom: nem, ott is ez a helyzet. Aki keveset keres, annak minden országban problémai, megélhetési gondjai vannak. Ezért kell tanulni, képezni magad, mert lehet hogy akkor sem lesz munkád, de több rá az esély.
Mindennel el vagyunk maradva ,már minden szolgáltató fenyeget .Áramot szinte nem is használunk ,egész télen fagyoskodtunk 1szobában 10 fokban ,de így sem bírjuk .Teljesen hiábavalónak érzem a munkámat,pedig napi 12 órát gürizek, mert hó végén már nincs mit enni de szó szerint.Havonta egyszer van hús és gyümölcs, egyébként csak krumpli meg tészta és kenyér a legolcsóbb tescos párizsival.Már a tojás is luxuscikk lett hála a ki%axott eu-nak.
Amit lehetett és volt rá vevő eladtunk ,és már azon röhögök ,hogy jöhet a végrehajtó nyugodtan, de mit visz el?? A 20éves rozzant ágyat ,meg a 20 éves tv-t?
17:58-nak
Diplomás vagyok. Több szakmánk van. És mégsem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!