Balu Kapitän kérdése:
Ezért mennyit kérhetnék el?
Figyelt kérdés
Karosszériás tanuló vagyok,ismerős szolt hogy meg kellene csinálni az első és hátsó lökhárítót..
Nos,nekem csak annyit kell csinálnom hogy leveszem a lökösöket,elviszem fényezőhöz,ha kész haza hozom,és felrakom,ennyi...
2012. márc. 24. 11:32
2/5 anonim válasza:
Attól függ mennyire jó ismerős:)
Ha jó ismerős/haver akkor tényleg két sör:) Vagy azt mondod neki, hogy "adj amennyit jónak látsz", vagy "majd visszasegíted".
Hacsak szegről-végről távoli ismerős akkor pedig olyan 5 ezer körül. Elvégre pénzből élünk:)
3/5 anonim válasza:
az első vagyok.. Igaza van Mr. 2-es nek... A munka az munka ha nem ismered elég jól egy pár ezer ft-ba nem hal bele. De lehet nem poénból fordult hozzád. De akkor sincs már semmise ingyen :( sajnos
4/5 A kérdező kommentje:
Hát,eléggé közeli,jó ismerős...volt hogy én kértem meg erre-arra,akkor se kért hú de nagy összeget...
2012. márc. 24. 13:19
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem illene kérni semennyit.
De lehet, hogy kapsz tőle majd pénzt...de én nem fogadnám el...
ilyenkor azt szokták mifelénk, hogy visszasegítik a szívességet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!